Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Manekenka, glasna glede neenakosti obravnave spolov glede staranja, vse povedala v izjemni reklami

3. dec 2021 11:11
0

Oglasno sporočilo

Ena najlepših žensk in najuspešnejših manekenk vseh časov, ki danes šteje 56 let, je pred dvema letoma postala vdova. In takrat je spoznala kruto realnost – to je, kako različno, neenako se obravnava starajoče se ženske in kako moške.

Medtem, ko moški z leti postajajo čedalje bolj šarmantni in privlačni, tako zaradi izkušenj kot tudi videza, pa se ženske gleda navzdol, kot da so 'za odpad'. To na svoji koži dobro občutijo tudi najlepše in najbolj slavne lepotice, ki jim slava in lepota pri tem prav ni ne pomagata. So pa vsaj čedalje manj tiho in Paulina je glede tega ena najglasnejših.

Se pa te problematike zavedajo tudi mnogi moški – med njimi kandidat za najbolj seksi moškega 2021, Bradley Whitford, ki je o tem javno spregovoril. Časi se glede tega torej spreminjajo, saj lahko v oglasih in kampanjah kozmetične in modne industrije čedalje pogosteje opazimo starejše manekenke, nekdanje supermodele devetdesetih – a počasi, prepočasi.

Med kozmetičnimi podjetji, ki so najela starejšo manekenko, torej prav Paulino Porizkovo, pa je v Sloveniji malce manj znana Laura Geller, ki je v izjemnenm videu dala Paulini proložnost, da vse svoje misli, kii jih sicer redno objavlja na Instagramu, strne v oglasu.
Ogledate si ga lahko spodaj.

 

 

PREBERITE TUDI: Zvezdnice nad 50, ki v bikinkah dokazujejo, da so leta le številka

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.