Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Paris Hilton razkrila srce parajoč razlog, zakaj se je odločila za nadomestno materinstvo

8. dec 2023 10:56
0

Oglasno sporočilo

Eden od glavnih razlogov, zakaj se je Paris Hilton odločila za nadomestno mater za rojstvo svojih dveh otrok, je bila travma, ki jo je doživela v najstniških letih.

V obsežnem intervjuju za revijo Romper je bogata dedinja pojasnila, da ima še vedno hudo posttravmatsko stresno motnjo zaradi tega, kar je preživela v šoli za težavno mladino Provo Canyon v Utahu.

"Če sem v zdravniški ordinaciji, dobim injekcijo, karkoli, dobesedno dobim napad panike in ne morem dihati," je povedala v intervjuju, ki je bil objavljen v torek. "Vedela sem, da to ne bi bilo zdravo ne zame ne za otroka, če bi rasel v nekom, ki je tako zelo anksiozen."

Paris je leta 2020 povedala, da je bila med skoraj enoletnim bivanjem v šoli fizično, spolno in čustveno zlorabljena. Trdila je, da je del domnevne zlorabe vključeval ginekološke preglede brez soglasja, pri katerih so jo proti njeni volji držali na tleh.

Šola je pred tem dejala, da "ne odobrava in ne spodbuja nobene oblike zlorabe". Šolo je medtem prevzelo drugo podjetje, ki je v izjavi zapisalo, da ne more komentirati prejšnjih "dejavnosti v zvezi z izkušnjami študentov".

Zvezdnica serije "Preprosto življenje" se je v intervjuju za Glamour UK dotaknila strahu pred nosečnostjo in dejala, da sta smrt in porod dve stvari, ki jo strašita bolj kot karkoli na svetu.

"Tako zelo me je strah," je takrat povedala. "Ko sem se vrnila v Provo, me je bilo strah že tega, da bi bila v zdravniški ordinaciji – vsega tega, injekcij, infuzij, ki mi jih dajejo."

Poleg tega je Hilton za Romper povedala tudi, da bi bilo skoraj nemogoče upravljati njen hektični delovni urnik skupaj s stranskimi učinki nosečnosti.

"Moj urnik je neobvladljiv," je povedala za časopis in poudarila, da svoje dneve pogosto načrtuje leto dni vnaprej. "Nikoli ne bi bil pravi čas za to, ker v mojem življenju dobesedno ni časa za nič," je dejala.

Poleg tega, da je zdaj mama, Hilton – ki je v zadnjem letu na skrivaj dobila dva otroka – opravlje nešteto dejavnosti: 42-letnica je trenutno obraz hotelov Hilton, ustanoviteljica medijskega podjetja 11:11, voditeljica podkasta "I am Paris", zvezda Peacockove oddaje "Paris in Love", lastnica linije kuhinjske posode, didžejka in tudi ambiciozna pop zvezda, ki namerava prihodnje leto izdati novo glasbo.

Čeprav Hilton ni vzela nobenega porodniškega dopusta, odkar je januarja dobila sina Phoenixa, prejšnji mesec pa hčerko London, priznava, da je po prihodu otroka št. 2 začela malce upočasnjevati tempo.

Kljub dolgi in težki poti do materinstva se Hilton počuti, kot da je njeno življenje končno popolno. Dedinja, ki je postala podjetnica, pravi, da sta dva otroka "popolno" število, vendar je še vedno odprta za možnost, da bi imela še enega.

"Včasih sem gledala na prijateljice, ki so govorile: 'Oh, moram iti domov k svojim otrokom in možu,' kot da so tako trapaste. Ne morem si predstavljati, da bi bila takšna," se spominja.

"Zdaj sem ena od teh dolgočasnih ljudi in ne bi mogla biti bolj srečna. Drugače si ne bi mogla predstavljati."

PREBERITE TUDI: Zvezdnika sta prvič postala starša s pomočjo nadomestne matere

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  To so manikire, ki bodo po mnenju poznavalcev najbolj 'in' v letošnjem letu.