Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Novosti v našem največjem nakupovalnem središču

29. apr 2022 14:22
0

Oglasno sporočilo

"Nakupovalno središče nenehno dograjujemo z novostmi. Tokrat smo v središče umestili moderne, nove klopi za počitek med nakupovanjem," je ponosno dejal center manager Andrej Ropret.


V Cityparku so umestili moderne, nove klopi za počitek med nakupovanjem (Foto Robert Krumpak)

V Cityparku so odprli tudi dve prenovljeni trgovini. CCC se nahaja na novi lokaciji, osveženo podobo pa ima tudi Desigual, v katerem vas čakajo posebne kolekcije, ki bodo na voljo le v Cityparku. Slednje je ustvarila italijanska modna oblikovalka Stella Jean, v njih pa je začutiti pristen afriški pridih. Vsak modni dodatek je unikaten, a združeni z obleko spregovorijo svojo zgodbo multikulturnega navdiha, ki preveva vso kolekcijo.


Posebno kolekcijo je ustvarila italijanska modna oblikovalka Stella Jean (Foto Robert Krumpak)

V Cityparku kot paradnem konju slovenskih nakupovalnih središč, lahko najdete številne blagovne znamke, ki so dostopne le pri njih. Je vedno znanilec novosti in prostor za druženje, zabave in prijetna nakupovanja. Med nakupovanjem pa se lahko prvem nadstropju okrepčate v eni izmed številnih restavracij z raznovrstno kulinarično izbiro.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali se vam zašibijo kolena in se vam začnejo potiti dlani, ko se vam nekdo približa s široko odprtimi rokami? Ali pa vam je vsaj skrajno neprijetno?