Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Nekdanja svetovalka Melanie Trump trdi, da je njen zakon z Donaldom v škripcih

18. mar 2024 19:02
0

Oglasno sporočilo

Nekdanja višja svetovalka Melanie Trump, Stephanie Winston Wolkoff, meni, da je zakon nekdanje prve dame z Donaldom Trumpom na trhlih tleh, ker se je njegovo obnašanje očitno spremenilo.

"Dovolite mi, da vam povem naslednje. Percepcija je za družino Trump vse, zato je Donaldovo pomanjkanje 'viteštva' do Melanie precej 'povedno'," je avtorica knjige "Melania in jaz" v nedeljo objavila prek X.

"Viteštvo za Donalda je bilo, da je počakal, da je Melania šla prva, in zagotovil, da je hodila ob njem. V zadnjem času ni počel ne enega ne drugega."

53-letna Wolkoff je delila videoposnetek, v katerem je bil najprej prikazan star posnetek 77-letnega Donalda, ko je položil roko na Melanijin hrbet v gentlemanski gesti, da je hodila pred njim. Nato je video pokazal novejše posnetke nekdanjega predsednika, na katerih je razvidno, da je večkrat hodil pred svojo ženo in jo pustil nekaj korakov zadaj.

Zdi se, da se nekateri ljudje v temi objave strinjajo z Wolkoffovo, saj je eden od njih zapisal: "Melania in Trump prezirata eden drugega. On se ji fizično upira, on pa se zanjo sploh ne zmeni."

Drugi je o zakonskem paru dodal: "Z njo ravna kot s pomočnico."

Tretji pa je oporekal: "Ljudje preveč berejo o stvareh. Mediji in sodni sistem so to družino spravili v pekel. Pravkar je izgubila tudi mamo. Njeno srce zdaj ni v tem. Raje bi bila doma, vendar je tam zaradi svojega moža."

Nekdanja manekenka, 53 let, pa je Wolkoffovo že prej označila za "oportunistko", saj je napisala spominsko knjigo "Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady" o njunem skupnem življenju.

Leta 2020 je Melania v eseju, objavljenem na spletni strani Bele hiše, zapisala, da je bila njena nekdanja svetovalka "nekdo, ki se me je oklepal, ko je moj mož zmagal na predsedniških volitvah".

"To je ženska, ki je skrivaj snemala najine telefonske pogovore in objavila dele, ki so bili iztrgani iz konteksta, nato pa napisala knjigo praznih govoric, s katerimi je poskušala izkriviti moj značaj," je takrat dodala.

Wolkoff sicer ni edina, ki dvomi o trenutnem stanju razmerja med Donaldom in Melanio.

Pisateljica Katie Rogers je v svoji novi knjigi z naslovom "Ameriška ženska: Biden" razkrila, da ji je nekdanja tiskovna predstavnica Bele hiše Stephanie Grisham nekoč dejala, da je Melania želela, da bi bil Donald po spolnem škandalu s Stormy Daniels "ponižan".

Ravno prejšnji teden je nekdanja prva dama sama podžgala skrbi o zakonskih sporih, ko se ni udeležila moževe zabave ob zmagi na super torek v Mar-a-Lagu, kjer prebivata.

Wolkoffova je takrat ironično stopila v bran svojemu nekdanjemu kolegu in prek X zapisala: "Melania Trump ni bila na Donaldovi zmagovalni zabavi, ker ji ni bilo treba biti. Njegovim privržencem NI mar, ali mu stoji ob strani ali NE, zato ji zdaj NI treba biti. NIČ več, NIČ manj."

Melania in Donald sta poročena od leta 2005 in je njegova tretja žena. Imata 17-letnega sina Barrona.

PREBERITE TUDI: Melania Trump bo v letu 2024 okrepila javne nastope za Donalda

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.