Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Februarski Mlaj: Zakaj morate zdaj vsekakor postaviti meje!

9. feb 2024 17:48
0

Trenutki miru in tišine postajajo vse pomembnejši, da ima vaš sistem čas predelati energijo. Poslušajte svoje telo in zavestno uporabljajte energijo.

Zdaj je bolj kot kdaj koli prej pomembno, da ne ignorirate svojih občutkov, še posebej, če se vam določeni ljudje ali kraji ne zdijo pravi. Trenutno vsi postajamo vse bolj občutljivi na energije in čeprav smo vsi povezani z univerzalnim omrežjem, lahko vedno rečete ne, če se vam nekaj ali nekdo ne zdi pravi. Meje so najpomembnejše.

Kako se bodo ob današnjem Mlaju sprostila čustva

Trenutno prevladujoče visoke frekvence bodo okrepile obstoječa čustva, nepredelane stvari pa bodo "prosto vibrirale". Nekateri ljudje bodo sprostili veliko čustev: žalost, jezo, agresijo, zatrte napetosti in drugo. Trenutno je varovalka pri mnogih ljudeh zelo kratka, kar se odraža na primer v njihovem obnašanju v prometu. Vadite ljubezen in sočutje, saj gre vsak od nas skozi to prehodno fazo drugače in se mora spopadati tako z visokimi kot z nizkimi frekvencami. To lahko povzroči, da boste precej nihali.

Poleg tega so trenutno vsi planeti v našem sončnem sistemu v direktni rotaciji. Vaša energija se lahko giblje neovirano in s polno močjo. Tudi sonce je še posebej aktivno. Svetloba postaja vse močnejša in sveti skozi vse, kar lahko občutijo številni ljudje. Energijska preklapljanja za leto 2024 so dokončno končana.

Čisto ob koncu dneva 9. februarja 2024 – natančneje od 23:59 – bo nastopil Mlaj, ki bo super nova luna v znamenju Vodnarja. Ta je bližje Zemlji kot običajni Mlaj in je zato še posebej močen. Dan kasneje, 10. februarja 2024, pa nastopi kitajsko novo leto, s katerim se začne leto zmaja. Narava se počasi spet prebuja v življenje. Prve cvetlice se že pojavljajo.

Vse to ustvarja energijo inovacij, novih spoznanj, jasnosti, preobrazbe, prebojev in prelomnih odločitev. Vodnar je samozavestno na krmilu – s Plutonom ob strani – in se ne boji sprememb, inovacij in revolucije. Navsezadnje je to čas za to.

Ob februarskem Mlaju razmislite o pomembnih vprašanjih o svobodi

Vodnar je nekoliko uporniški, predvsem pa pristen. Njegova najpomembnejša temeljna vrednota je svoboda, zato si zastavite naslednja vprašanja: "Kaj vam pomeni svoboda? Kako svobodni ste? Na katerem področju bi si želeli več svobode? In kaj vas pri tem ovira?"

Vodnar natančno ve, kaj si želi in česa ne in to lahko zdaj izkusite tudi vi. Z nečim ali nekom lahko nenadoma končate ali pa začutite, da se stvari spremenijo. Tu spet pridejo na vrsto omejitve, ki nas omejujejo, saj zmajeva energija kitajskega novega leta prinaša dodatno ognjeno moč.

Astrologi zato opozarjajo: "Poskrbite, da vse ne bo eksplodiralo ali eksplodiralo. Ali da se ne boste nenadoma znašli v prevelikem stresu. Kombinacija Vodnarjevega zraka in Zmajevega ognja lahko privede do pretirane samozavesti in vročih razprav. Ne dovolite, da vas to spravi na tla; vdihnite in izdihnite. Vse je v redu!"

PREBERITE TUDI: 2024 je leto Zmaja; kaj to pomeni?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zvezdnice, kot so Jennifer Lawrence, Kate Hudson, Serena Williams in Emma Stone so na rdeči preprogi zažarele v (kot) poročnih oblekah.