Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Meghan Markle noče imeti več nobenega opravka s kraljevo družino

18. nov 2023 10:36
0

Oglasno sporočilo

Vojvodinja sussekška je "zaključila" s kraljevo družino, medtem ko ima princ Harry še vedno "nedokončane posle", je za People povedal avtor knjige "Endgame" Omid Scobie, čigar knjiga bo izšla 28. novembra.

"Precej zgodaj v procesu pisanja knjige so nekateri od tistih Meghaninih virov, na katere sem se v prejšnjih letih res opiral, tokrat rekli: 'Veste kaj? Ona noče imeti ničesar z njimi,'' pravi avtor, ki o kraljevi družini poroča že več kot desetletje.

"Za Harryja je drugače. Še vedno ima nedokončane zadeve, ko gre za njegove bitke z novinarji. Njegov izziv bo najti nekaj, kar bo to uravnotežilo, da ga bomo lahko videli delati v prostoru, ki ni povezan z vezmi, ki ga vežejo iz preteklosti," dodaja Scobie.

42-letna Meghan in 39-letni Harry ohranjata odprto komunikacijsko linijo s kraljem Charlesom – v torek, ko je dopolnil 75 let, sta mu zaželela vse najboljše za rojstni dan.

"Pri Harryju je prisotno nejevoljno sprejemanje dejstva, da je njegov oče pač takšen, kakršen je. Raje bi ga imel v svojem življenju, kot da bi ga popolnoma prekinil. Zato se Harry pogosto pogovarja z njim," pravi Scobie. "In presenečen sem bil, ko sem izvedel, da si celo Meghan nekako dopisuje s Charlesom in mu pošilja fotografije otrok, čeprav niso namenjene neposredno njemu. Torej obstaja pripravljenost."

Maja se je Harry na kratko pojavil na kronanju svojega očeta kralja Charlesa in kraljice Camille, vendar ni bil povabljen, da bi se pridružil kraljevi družini na balkonu palače. Meghan in njuna otroka – štiriletni princ Archie in dveletna princesa Lilibet – so ostali doma, saj so praznovali Archiejev rojstni dan.

Scobie v knjigi Endgame opisuje tako razpad kraljeve družine kot slabitev sodobne monarhije. Po avtorjevih besedah je Harry "v vzvratnem ogledalu" za svojega brata princa Williama. "William je na svoji poti tako daleč naprej, da je tisto, kar je pomembno danes, zelo drugačno od tistega, kar je bilo pomembno pred desetimi leti," pravi Scobie.

"To resnično začutiš, ko se pogovarjaš z ljudmi, ki delajo v palači, da imajo to, kar govorita Harry in Meghan, predvsem pa Harry, res le za nadležen hrup. Čustva tega človeka niso več nič vredna. To je nekako značilno za vsako veliko korporacijo. Vem, da je drugače, ker sta družina. A kot že dolgo vemo, je pomen družine zanje zelo drugačen," pravi.

Kraljeva družina seveda ni znana po tem, da bi se osredotočala na čustva. Toda v knjigi Endgame Scobie piše, da družina morda bolj kot kadar koli prej v zgodovini na lastno odgovornost ignorira svoje notranje razpoke, saj je "del prepričanja britanske javnosti, da je kraljeva družina družina naroda". 

A kljub temu, pravi Scobie, 41-letni prestolonaslednik William daje prednost svoji zvestobi monarhiji in celo tiho sodeluje z britanskim tiskom, da bi spodkopal Harryja.

Skoraj leto dni po tem, ko je Harry v svojih spominih Spare razkril boleč razkol med seboj in svojo družino in je svet izvedel za razsežnost razdora med bratoma, se ni spremenilo popolnoma nič, pravi Scobie.

PREBERITE TUDI: Kraljevi insider: Harry in Meghan namerno povečujeta razdor med kraljevo družino

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zaradi visoke cene in priljubljenosti je oljčno olje pogosto predmet goljufij na različnih stopnjah predelave, pakiranja in distribucije.