Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Meghan Markle: britanski tabloidi so mi uničili življenje

22. nov 2019 12:12
0

Oglasno sporočilo

Vojvodinja je razkrila, zakaj ji je prijatelj odsvetoval poroko s Harryjem

Meghan Markle je razkrila resnico o pritiskih in nadlegovanju, ki ga doživlja, ko se privaja na kraljevsko življenje. V posnetku dokumentarnega filma Harry & Meghan: An African Journey, je vojvodinja povedala, da so bili prijatelji presrečni, ko so jo videli tako srečno potem, ko je spoznala Harryja. A njen britanski prijatelj je bil drugačnega mnenja – odsvetoval ji je, da bi se zapletla s članom kraljeve družine.

"Ko sem spoznala svojega moža, so bili prijatelji res veseli zame, ker sem bila tako srečna … A moj britanski prijatelj mi je rekel 'Ne dvomim, da je krasen moški, a nikar se ne spuščaj v to, ker te bodo britanski tabloidi raztrgali; uničili ti bodo življenje,'" je povedala.

"Jaz pa naivno (sem Američanka in pri nas tega ni): 'O čem govoriš? To nima nikakršnega smisla! Saj se sploh ne pojavljam v tabloidih!' enostavno nisem dojela. Torej bilo je … ja, bilo je zakomplicirano," je bila iskrena.

Povedala pa je tudi, kako ji je glede vsega blatenja, ki ga doživlja, odkar je postala del kraljeve družine: "Res si je težko predstavljati, kako to izgleda. Že pred kar nekaj časa sem rekla Harryju 'Ni dovolj, da nekaj preživiš. To ni smisel življenja. Moramo cveteti. Moramo biti srečni.' Res sem se trudila posvojiti to britansko hladnost, ko pride do težkih situacij. Res sem se trudila, a mislim, da kar doživljaš v sebi, pa je verjetno izjemno škodljivo. Nikoli si nisem mislila, da bo to lahko, a sem pričakovala, da bo pošteno. In to je del, ki ga je zares težko sprejeti."

Žrtev verbalnih napadov in kritik

Odkar se je Meghan zapletla s Harryjem, je deležna žalitev, kritik in nadlegovanja; leta 2016, ko sta se začela videvati, je sam princ Harry podal izjavo, v kateri je potrdil njuno zvezo in skritiziral "žalitve in nadlegovanje" ki ga je bila deležna Meghan. A zloba se žal ni zaključila – odkar sta se z Meghan poročila, je Meghan deležna hudega kritiziranja praktično vsega . od tega, da sama zapore vrata svojega avtomobila do tega, da si drzne obleči kavbojke in nositi barvni lak za nohte; poleg tega pa po tabloidih vlačijo celotno njeno družino in intimno dogajanje znotraj nje.

PREBERITE TUDI: 5 najljubših lepotnih izdelkov Meghan Markle

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Tako poln domačih okusov, ki v nas vzbudijo tiste pravljične in čarobne občutke praznikov.