Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Meghan Markle nas je prepričala, da v svojo spomladansko garderobo dodamo ta kos

25. apr 2022 13:36
0

Oglasno sporočilo

Meghan je brez dvoma ženska, ki se zna oblačiti – in to dovolj dobro celo za kraljeve priložnosti. Zato jo, sploh če smo v dvomih, kako se urejati, mirno lahko vzamemo za navdih.

Kot smo opazili v zadnjem času, pa pri njenih outfitih še posebej izstopa en kos: to je bel suknjič, ki ga praviloma kombinira na hlače. In čeprav je kombinacija s hlačami (kostim) vsekakor zelo lepa, je izstopal suknjič z dvojnim zapenjanjem, ki ga je nosila tudi že z drugimi kosi in s tem pokazala svež način stiliranja klasične garderobe.

To ni bil edini primer, ko je Markle nosila bel suknjič. Udeležila se je tudi iger Invictus Games, kjer je ravno krojene kavbojke kombinirala z rjavimi semiš salonarji Manolo Blahniks in belim suknjičem s pasom Brandona Maxwella – oblikovalca, ki ga pogosto nosi. Markle nam je še enkrat pokazala, da je suknjič, ki je tako brezhibno oblikovan, primeren tudi za nošenje z drugimi kosi.

Tipičen način nošenja suknjiča je, da ga oblečemo čez kak drug kos, na primer majico ali bluzo. Če pa kroj suknjiča to dopušča, ga lahko nosimo tudi kot srajco, torej samostojno. Ne le, da je to precej bolj izviren način nošenja, ampak tudi omogoči, da bolj izstopi kroj suknjiča.

Kaj pa nositi spodaj? Kot je dokazala Markle, se hlače brezhibno ujemajo s suknjičem, vendar pa se krojeni kosi izvrstno kombinirajo z nečim bolj ležernim, kot so npr. kavbojke ali lahkotno, preprosto krilo.

Spodaj si oglejte bele blazerje, kakršne nosi Meghan Markle, in jih lahko nosite tako samostojno kot tudi prek svoje najljubšega topa.

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali se vam zašibijo kolena in se vam začnejo potiti dlani, ko se vam nekdo približa s široko odprtimi rokami? Ali pa vam je vsaj skrajno neprijetno?