Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Manekenka z brazgotino po carskem rezu prvič v zgodovini v reviji Sports Illustrated Swimsuit

17. maj 2022 13:18
0

Oglasno sporočilo

... njene izkušnje s spremenjenim telesom vplivale na njeno kariero.

Prvič po 58 letih, kolikor obstaja ima priljubljena revija Sports Illustrated Swimsuit na svojih straneh manekenko z brazgotino po carskem rezu.

Ustanoviteljica in izvršna direktorica starševske blagovne znamke Frida Mom, Chelsea Hirschhorn, je sodelovala v svetovalnem odboru revije Sports Illustrated Swimsuit, da bi pomagala oblikovati to pristno podobo poroda in materinstva – zlasti za tiste, ki niso rodile naravno.

Poleg tega je publikacija pravkar predstavila tudi linijo za okrevanje po carskem rezu, s katero želi ženskam, ki so imele carski rez, nameniti pozornost, in jim dati vedeti, da morajo biti ponosne na svoje telo, ker je na svet prineslo človeško življenje.

Kelly Hughes, ena izmed manekenk, ki krasi strani revije, je priznala, da njena brazgotina po carskem rezu sicer ni neposredno vplivala na njeno kariero, je pa zato vplivala negotovost, ki je bila posledica CR, saj je bistvo njenega dela njeno telo.

"Potrebovala sem nekaj časa, da sem se fizično in psihično pozdravila ter sprejela vse, kar sem prestala, in številne spremembe na svojem telesu – da sem v njem našla moč," je povedala. "Šele ko sem sprejela svojo brazgotino, sem v njej začutila moč."

Hughesova je hvaležna blagovnim znamkam, kot sta Sports Illustrated in Frida Mom, ki normalizirata telesne spremembe žensk, zlasti po nosečnosti. "To je bilo zame veliko več kot samo fotografiranje," je povedala. "Danes se v naši družbi dogaja neverjeten premik na področju vključevanja. Če mi je bila dana ta priložnost, da povem svojo zgodbo, upam, da bom s tem spodbudila ženske, da se opolnomočijo."

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Od zdravja srca do zdravja kosti in lepe, napete, mladostne kože – morski kolagen ima izjemne pozitivne vplive na naše zdravje in videz.