Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

L'Oréal za novo ambasadorko najel blogerko

8. okt 2015 19:08
0

Oglasno sporočilo

... najbolj slavnih imen, ki so predstavnice pariške kozmetične hiše L'Oréal. Zato je tokratna odločitev, da za svojo ambasadorko najamejo blogerko, marsikoga presenetila. Skupinici slavnih imen se je namreč pridružila blogerka Kristina Bazan, sicer lastnica bloga Kayture.

21-letnica je tako naredila velik in pomemben korak, saj je prva blogerka, ki ji je uspel tako velik in pomemben dosežek – tega pa se tudi sama dobro zaveda. “Sem presrečna in počaščena, da sem postala prvi blogerski obraz, ki se je pridružil neverjetni družini L’Oréal Paris,” je povedala v izjavi za javnost. “To mi bo omogočalo, da bom še naprej stremela k opogumljanju žensk in moških in, upam, navdihnila ljudi, da bodo vedno verjeli v svoje sanje in se borili za njih, ne glede na vse. Vsi lahko postanemo boljše verzije sebe, če se med seboj spodbujamo, če se vsakič znova opominjamo, da ni nič nemogoče.”

 

 

Dodala je še: “Moja želja je izkoristiti ta nov način, svojo novo neverjetno vlogo kot ambasadorka, da bom širila pozitivno sporočilo o lepoti in ličenju vsem ženskam po svetu, da se bodo zavedale, da so tega vse vredne, da se cenijo.” Razlog za to odločitev L’Oréala je njen izjemno uspešen blog Kayture in 2 milijona sledilcev na Instagramu. “Ona je most med klasičnim oglaševanjem in potrošnikom,” so povedali na L’Oréalu. “Kristina je v popolnem skladju z vsemi vrednotami  blagovne znamke.”

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Da se ne le več panično ne skrivam soncu, temveč celo namenoma sončim, verjetno ni več skrivnost.