Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

SukiTriple Cream Eye Definer

2
Izdelek: Triple Cream Eye DefinerProizvajalec: Suki
Kremno senčilo za sijoč pogled kožo navlaži, oči pa poudari. Rastlinski voski, naravni vitamini in minerali so čisti in hipoalergeni, zato oči ne dražijo.
Ocena: 2 (na podlagi 3 glasov)
1.3
Cena izdelka
3
Embalaža izdelka
2
Splošna ocena izdelka
1.7
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

mimika

15. feb 2010 12:34

Moja ocena izdelka je:
1.75

Zanič obstojnost

Ta "tri-v-enem" (poleg funkcij senčila in linerja naj bi bil uporaben tudi za obrvi, s čimer se sploh ne strinjam) izdelek sem preizkusila s testerjem v odtenku Smoke, ki je čudovite antracitno sive barve brez nadležnega shimmra. Je konkretno pigmentiran, se odlično nanaša (ravno prav mazljiv, kremen) in ima značilen Sukijev vonj po kamiličnem čaju, ki mi zelo prijetno diši.

Začetek torej spodbuden, kmalu pa pridemo do katastrofe, in sicer je obstojnost prav obupno zanič (pri linerju še gre, pri senčilu pa je dobesedno nikakva). Kot liner brez podlage zdrži nekaj ur, kot senčilo pa se praktično takoj spremeni v katastrofo; najprej (po nekaj minutah) se večina senčila nabere v gubi veke, na veki pa ostane bolj malo, čez slabo uro pa senčila ne na veki niti v gubi sploh ni več opaziti, koža ima samo rahel sivkast nadih, kot bi bila umazana. S podlago (uporabljam Urban Decay Primer Potion) liner ostane v zadovoljivem stanju približno pol dneva (potem začne bledeti oz. "izginjati"), senčilu pa niti odlična podlaga ne pomaga, po eni uri je že skoraj popolnoma obledelo in razpackano. Moti me tudi to, da izdelek zabarva dlake čopiča; za risanje črte sem uporabila čopič Alverde z belimi dlakami, ki so zdaj (kljub temeljitemu spiranju takoj po uporabi) sive.

Cena na BBnaturi je slabih 38 evrov (!), kar se mi zdi res absurdno. Kot liner je sicer izdelek kar v redu, kot senčilo pa popolnoma zanič, zato nikakor ni vreden toliko denarja, saj lahko tudi za precej manj dobimo odlične kremne/gelaste linerje. Močno odsvetujem.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
ejka

12. nov 2008 18:11

Moja ocena izdelka je:
2.75

ok črtalo, slabo senčilo

Sukijeva senčila preizkusila samo s testerji. Imam jih v barvah amber in smoke. Povsem se strinjam s Pulcino, da je (ne)obstojnost izdelka katastrofalna. Če pričakujete lepo, obstojno, naravno kremno senčilo, ga tu ne boste našli. Kljub nanosu podlage (MAC paint pot), je senčka po slabi uri začela bledeti in se usedati v gubo. Kot senčilo torej stvar ne deluje.

Sama pa sem preizkusila še drugo rabo, ki je bila uspešnejša. Eye cream definer Smoke sem uporabila kot črtalo na zgornji veki (najprej sem veko namazala s PP) in rezultat je bil presenetljivo dober. Ker se črtalo ni dotikalo zgornje gube, je ostalo povsem na mestu - od jutra do večera. Seveda sem pazila, da si nisem preveč dotikala oči ipd. Kot črtalo se je torej izdelek izkazal, še posebej zaradi svoje čudovite grafitno sive barve, ki je prava osvežitev v primerjavi z močnimi klasičnimi (skoraj umetnimi) črnimi črtali, ki prevladujejo na tržišču. Odtenek amber pa sem poleti na rahlo mazala po celi veki. Pravzaprav amber ni imel vloge senčila, ampak je očesu samo dal malo barve in sijaja in učinek je bil ok (ni pa bilo nobenih presežkov).

Cena je zelo visoka - malo pod 40 evrov. Sama si izdelka zagotovo ne bom kupila, bom pa po vsej verjetnosti, ob nakupu v spletni trgovini, še kdaj vzela testerje.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
Pulcina

9. nov 2008 17:23

Moja ocena izdelka je:
1.5

katastrofalna kvaliteta

Tole bi bila fantastična senčka fantastične barve fantastičnega efekta, če bi bila le vsaj neke normalne obstojnosti. Mene je razočarala na celi črti, sploh če pogledamo njeno ceno, ki je nesramnih 40€, včasih se vprašam če tole ne meji že na zafrkavanje kupcev, glede na to da gre senčka v gubo po prvi minuti nanosa. Jaz sem imela samo tester tele zadeve, v Smoke odtenku, in ko sem se prvič namazala z njo sem bila izjemno presenečena kako lep smoki videz lahko z njo ustvariš v dveh minutah, lep, lepo zablendan, ne preveč udaren, skratka krasen simple črno-siv smoky eyes. Po desetih minutah gledanja v ogledalo in občudovanja pa se je situacija popolnoma obrnila. Senčka gre, brez heca, dobesedno po par minutah v gubo. Jaz osebno kaj takega še nisem videla, ker mi nasploh ostale sence ne hodijo v gubo praktično nikoli, tudi brez primerja ne. Dala sem ji še eno šanso, tokrat Z UDPP primerjem, vendar je tudi tale ni rešil, senčka je bila po desetih minutah popolnoma v gubi, po kakšni uri pa je na veki ostala samo še črna črta, dobesedno. Škoda, za moje pojme je ta odtenek dosti obetal, in jaz bi mogoče celo spregledala tole nedoumljivo ceno, in si jo privoščila. Ampak za senčko ki ne zdrži niti pol ure, pa mislim da noben ni pripravljen dati 40€. Polom na celi črti.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
loading...


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Dow* 5. okt 2021 18:38
  v redu
 • Dow* 5. okt 2021 18:36
  še kar
 • Dow* 20. sep 2021 20:00
  dobra
 • Dow* 20. sep 2021 17:09
  super
 • Dow* 20. sep 2021 17:04
  v redu
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Študija je pokazala šokantno odkritje: splavilo je skoraj 82 % žensk, ki so prejele "cepivo" za Covid.