Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

RimmelPro Super Wear Topcoat

2.75
Izdelek: Pro Super Wear TopcoatProizvajalec: Rimmel
Pro Super Wear Ultra Shine Topcoat - 3D Superior shine topcoat. Chip resistant for up to 10 days. prolongs intensity and Wear.

Sestavine: ?
Ocena: 2.75 (na podlagi 1 glasov)
3
Cena izdelka
5
Embalaža izdelka
2
Splošna ocena izdelka
1
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

Tanja

21. avg 2010 22:25

Moja ocena izdelka je:
2.75

Razočaranje

Vedno sem 'na lovu' za dobrim nadlakom, saj so ključnega pomena tako za obstojnost lakov kot tudi globino barve in lesk. Tako sem v Londonu vzela tega in še enega Sally Hansen, saj imam na splošno zelo dobre izkušnje z Rimmlom (sploh maskare so top). Žal pa je tale nadlak vse prej kot dober.

Pa naj začnem s plusi: ugodna cena (mislim, da okoli 3,5 funtov), FANTASTIČNA metlica za nanašanje, dobra embalaža. Tu pa se žal tudi konča, saj tale nadlak ne naredi praktično ničesar.

Moj prvi nadlak je bil zadetek v polno, bil je zdaj že nekaj let nazaj ukinjeni Revlonov, ki mi je pokazal, kaj sploh pomeni dober nadlak. Dober nadlak mora za moje pojme izpolnjevati naslednje: zelo mora podaljšati obstojnost laka in preprečiti krušenje; nohtom oz. lakom mora dati izjemen lesk; tekstura mora biti malce bolj gosta, da je že skoraj nekakšna glazura; hitro se mora posušiti; metlica mora biti ploščata in široka, da se noht nalakira v največ treh potegih. Rimmel Pro Super Wear Topcoat žal izpolnjuje le zadnji pogoj.

Prvo, kar me je zmotilo, je čisto preveč redka tekstura. Kot že omenjeno, sem navajena in mi tako ustreza in se tudi najbolje obnese, da je tekstura malce gostejša in mora kar nekako 'zabetonirati' lak, kot nekakšna glazura. Fail.

Drugi problem je, da nisem dobila občutka, da bi kaj podaljšal obstojnost. Lak se mi je začel zelo hitro krušiti. Fail drugič.

In še tretje: lesk. Lesk je izjemen morda par ur po nanosu, potem pa kaj kmalu zbledi. Obnese se le pod pogojem, da vsak drugi ali vsaj vsak tretji dan nanesemo novo plast. Nimam časa in ne vem, zakaj bi to počela, če obstjajajo nadlaki, s katerimi ena plast naredi vse in to celo za tri tedne (govorim o nohtih na nogah). Fail tretjič.

Najbrž ni treba poudarjati, da ga ne bi ponovno kupila. Ravno danes sem ga zlila stran in notri natočila lak Maybelline Forever Strong PRO, ki ima zame obupno pretanko in zato popolnoma neuporabno metlico. Že preizkušeno - bingo. :D

Nadlak Rimmel Pro Super Wear Topcoat, ki to ni, odsvetujem, saj je z izjemo metlice fail na celi črti. Pravzaprav je to daleč najslabši 'nadlak', kar sem jih kdaj imela.xx(

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 9. maj 2022 18:38
  Slavospev poceni laku za nohte
 • Tanja 26. apr 2022 16:57
  Razočaranje
 • Tanja 26. apr 2022 15:39
  Odličen
 • Dow* 14. nov 2021 20:14
  super
 • Dow* 14. nov 2021 20:09
  še kar
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kot celota se dobro počutimo le, če smo urejene kot celota – torej na to vpliva tudi izbira spodnjega perila.