Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

KikoQuick Dry Nail Lacquer

3
Izdelek: Quick Dry Nail LacquerProizvajalec: Kiko
Quick dry nail polish in 40 shades. Fast and easy to apply, Quick Dry's special formula enriched with ingredients that enable colour to set quickly revolutionizes drying time. The first layer dries in less than 60 seconds*. The formula contains a high percentage of pigment for an instant colour effect and its ingredients also accentuate the brightness of the colour and. When dry, the polish has an intense and shiny finish. Thanks to its large flat brush with extra bristles, application is quick and easy. Nail polish glides smoothly and evenly onto nails without leaving streaks.

Quick Dry's formula does not contain added aggressive ingredients.

10 ml

*Figure supported by 70% of women during product trials
Ocena: 3 (na podlagi 2 glasov)
4
Cena izdelka
3
Embalaža izdelka
2.5
Splošna ocena izdelka
2.5
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

Starlight

6. dec 2014 18:20

Moja ocena izdelka je:
3.75

Ne najboljši

Par odtenkov tega laka sem kupila, ker sem v splošnem navdušena nad Kiko laki in ostalimi izdelki. Odtenki so čudoviti, žal pa je obstojnost slabša kot pri “navadnih” Kiko lakih.

Steklenička teh lakov je okrogla, prav tako držalo. Tu nimam nobenih pripomb, oba dobro služita svojemu namenu. Čopič je ploščat in spodaj rahlo zaobljen, kar omogoča natančen nanos in je s tega stališča super. Odtenki, ki jih imam jaz, za polno prekrivnost potrebujejo dve plasti, predvidevam pa, da je prekrivnost odvisna od odtenka kot pri vseh drugih znamkah.

Zatakne pa se pri obstojnosti, saj so na tem področju slabi - konice se kljub uporabi podlaka in nadlaka hitro zdrgnejo in postanejo bele, prav tako se hitro začne krušiti; oboje že po približno dveh dneh.

Prav tako se mi zdi, da se ne sušijo nič kaj hitro, ampak s tem nisem imela pretiranih težav, ker uporabljam hitro sušeči nadlak.

Izbira odtenkov je kar velika, jaz bi jih vsekakor kupila še več, pa zaradi obstojnosti ne bom - bom ostala pri 'navadnih' Kiko lakih, ki so odlični. Cena je nizka, v redni prodaji so 2,90 eur, jaz pa sem naletela na akcijo in sem za enega odštela 1 eur.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
kokola

8. dec 2013 17:47

Moja ocena izdelka je:
2.25

Razočaranje

Kiko je pred meseci na tržišče poslal nov tip lakov,ki obljubljajo predvsem hitro sušenje.

No,ni jim uspelo.Laki se sušijo enako al celo dlje časa kot ostali KIKO laki.Dajejo pa lep sijaj,boljši kot ostali Kiko-ti.Nanos je bil meni kar težak,lak je goste teksture in se težko maže.Ko sem nanesla 2.sloj,se je prvi čisto premaknil.Obup.Opazila sem tudi,da se v laku delajo mehurčki.Pigmentiranost in obstojnost sta kar slabi.

Odtenkov je 40 različnih,a se mi zdijo precej dolgočasni in nič posebnega.Sama sem kupila odt.834,shimmrast nežno mint lak.

Steklenička, ki je za razliko od ostalih Kiko lakov, okrogla mi ni všeč.

Cena okoli 5€, za 10ml (kar je 1ml manj in 1€ več kot pri običnih Kiko lakih).

Nakupa ne bom ponovila in sploh ne vem zakaj so ustvarili novo linijo lakov,ko je pa že tista standardna perfektna.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
loading...


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
  schauma šampon
 • Dow* 20. jan 2021 18:57
  žal ukinjen
 • Dow* 20. jan 2021 18:49
  dober
 • Dow* 20. jan 2021 18:41
  žal ukinjena
 • Dow* 20. jan 2021 18:35
  stalnica
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Poziv k spoštovanju pooblastil v zvezi s potekom vzgojno izobraževalnega dela od 12. 4. 2021 dalje v povezavi s samotestiranjem otrok ter predvajanjem propagandnih sporočil.