Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

KikoEye Shadow

4.15
Izdelek: Eye ShadowProizvajalec: Kiko
Ocena: 4.15 (na podlagi 7 glasov)
3.4
Cena izdelka
4.6
Embalaža izdelka
4.3
Splošna ocena izdelka
4
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

Akasha

9. nov 2013 15:28

Moja ocena izdelka je:
4.25

Dobra!

To senčilo sem kupila v akciji za okoli 2 EUR, ker se počasi ukinjajo, saj Kiko uvaja click sistem s posameznimi senčili, ki se jih vlaga v večje palete.

Običajna cena je bila okoli 4 EUR.

Na voljo je široka paleta odtenkov. Sama imam svetlo pastelno mauve barvo v mat izvedbi (št. 121). Ni čisto najmehkejša in je s čopičem vseeno treba parkrat podrsati, da ta zajame dovolj senčila. Eni odtenki so mehkejši, odvisno je, katerega se vzame.

Nanaša se lepo, je pa moj odtenek res nevtralen, tako, da sem velikodušna ob nanosu, da se ga sploh kaj vidi.

Pri meni nanos ne preživi celega delovnega dne ne da bi zlezel v gubo. Vendar pa ne uporabljam primerja. Če objektivno ocenim, je trajnost pač nekaj ur, potem pa se že vidi, da ni sveže.

Odstranjuje se brez težav.

Embalaža je stabilna plastična škatlica, pokrov je polprozoren. Vse skupaj pride še v kartonski škatli. Aplikator ni priložen.

Jaz sem zadovoljna in morda kupim še kateri odtenek, če ga še ujamem pred popolno ukinitvijo. Pri nas se jih žal ne dobi.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
Aralyn

29. avg 2012 22:30

Moja ocena izdelka je:
4.75

Kvalitetno

Imam eno Kikotovo senčilo, vendar sem nad njim precej navdušena. Gre za lepo pigmentiran odtenek št. 110, morsko zelena s shimmerjem. Sicer ni med najbolj pigmentiranimi v moji kolekciji, Sephorinih in MACovih ne doseže, vendar je zelo blizu. To odtehta z lahkoto blendanja, nič fall outa in obstojnostjo. Če me še kakšna barva pritegne, me je 110 prepričala v ponovni nakup.

Embalaža mi je sicer zelo všeč, odpira se lahko, vendar vseeno senčko dobro zapre in zavaruje. Embalaža tudi ne zgleda ceneno. Cena je sicer okoli 5 evrov v Madridu, če se prav spomnim, mislim da celo malce manj, nisem čisto prepričana. Vsekakor so senčila, glede na kvaliteto, ugodna.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
Zombie

2. mar 2011 20:15

Moja ocena izdelka je:
2.75

Slabo obstojno

Senčilo imam v črni in v vijolični barvi. Embalaža je dovolj močna, da se ne razbije ali oči ob padcu ali premetavanju. Senčilo je mehko in se ga zlahka nanaša, vendar me moti, da že po slabi uri nekako zbledi, zato je treba nanos pogosto popravljati, da ostane barva enako intenzivna. Cena je bila kar ugodna, okoli 3 €, če se dobro spomnim.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
MegWhite

16. dec 2008 2:49

Moja ocena izdelka je:
4.75

Primerljive z MAC-ovimi

Na svojem zadnjem izletu v tržaški nakupovalni center Torri d'Europa sem se podala v lično trgovinico kozmetične linije KIKO (Make up Milano) in jo zapustila s 4 izdelki, za katere sem odštela (relativno) borih 20 EUR. Nad vsemi sem navdušena, začenši s senčko za oči. Kupila sem senčko v odtenku 22, ki je nekakšna belo-srebrna z zelo drobnim shimmrom in svilenim perlastim finišem. Ker nisem ravno strokovnjak v ocenjevanju tekstur in odtenkov, sem si pomagala z mini eksperimentom, ki je temeljil na primerjavi Kikove senčke s poceni in nizko kakovostno senčko znamke Essence in senčko znamke MAC, ki je nekako na nasprotnem polu, kar se tiče kakovosti in seveda tudi cene. Primerjava z Essence je že na prvi pogled odpadla, ker je Kikova neskončno bolj pigmentirana in opazna. Za primerjavo sem vzela svojo MAC-ovo veluxe pearl senčko v odtenku rose blanc, ki je zelo podobna Kikovi senčki v odtenku 22, le da je tukaj shimmer rumeno-zlat. Veki sem naličila z obema senčkama (MAC-ova na zgornji polovici in Kikova na spodnji), brez uporabe primerja. Takoj sem ugotovila, da senčki ne bi bilo mogoče ločiti eno od druge, če odtenka ne bi bila različna, saj so bili finiš, tekstura in pigmentiranost popolnoma enaki (brez pretiravanja). Obe senčki sta enako mehki in že z enim zamahom čopiča zlahka zajamemo zadostno količino pigmenta. Po 8ih urah sta obe senčki na predelu gube malce izginili in se nabrali v gubo, kar je pri meni čisto normalen pojav, ker imam dokaj mastne veke. Nato sem preizkusila obe senčki tudi z Artdecovim primerjem. Obe senčki sta s primerjem neskončno intenzivnejši in obstojnejši in če se še tako trudim, ne zaznam razlike v kakovosti med obema senčkama. Kikova ima v embalaži na prvi pogled nekoliko večje bleščice (a še vedno zelo majhne), ampak ta razlika na veki ni opazna. Obe senčki sem preizkusila še v vlogi eyelinerja tako, da sem čopič za eyeliner rahlo zmočila. V tej vlogi se je veliko bolje obnesla Kikova, ki je bila veliko intenzivnejša in obstojnejša. Kar se tiče embalaže, mi je bolj všeč Kikova, ker je površina senčke večja, sama senčka pa je kompaktnejša od MAC-ove, ki se mi je kmalu po nakupu zdrobila na drobne koščke, zato moram zdaj vsakič, ko jo odprem, paziti, da se dragocena vsebina ne izgubi. Razlika je tudi v količini, saj s Kikovo senčko za 2,90 EUR dobimo kar 3 g izdelka, za MAC-ovih 1,3 g pa moramo odšteti vsaj 10 EUR, oziroma še več, glede na to, da se moramo ponjo podati dlje od Trsta ali plačati poleg cene še poštnino, če kupujemo online. Končna razsodba se torej nagiba močno v korist Kikovih senčk, na podlagi razmerja med kakovostjo in ceno. Res pa je, da MAC ponuja nepregledno število odtenkov, pri Kikotu pa jih zaenkrat dobite v kakih 100 odtenkih (če upoštevamo dvojne senčke), kar pa tudi ni malo. Kot zanimivost: senčki sem analizirala tudi z analizatorjem vonjav (po domače: nos) in celo vonja sta popolnoma enaka. Vsem ljubiteljicam kakovostnih senčil priporočam izlet v Trst.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
Levinja

21. feb 2008 22:22

Moja ocena izdelka je:
4.25

luštne

Še ena zadevica ki sem jo nabavila v Kiko outletu v torriju. Imam jo v zelenkasto zlati in roza barvi. Sencki sta mehki in dobro pigmentirani. S primerjem je obstojnost zelo dolga in brez nabiranja v gubo. Končni look je čudovit, sploh zeleno zlata barva je fantastična.

Bile so nekaj evrov in ko grem naslednjič v Torri si bom spet kakšno privoščila. Mogoče tudi iz redne linije saj niso tako drage, kot so bile pred leti pri nas. Priporočam!

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
1 , 2
loading...


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
  schauma šampon
 • Dow* 20. jan 2021 18:57
  žal ukinjen
 • Dow* 20. jan 2021 18:49
  dober
 • Dow* 20. jan 2021 18:41
  žal ukinjena
 • Dow* 20. jan 2021 18:35
  stalnica
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Poziv k spoštovanju pooblastil v zvezi s potekom vzgojno izobraževalnega dela od 12. 4. 2021 dalje v povezavi s samotestiranjem otrok ter predvajanjem propagandnih sporočil.