Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

Coastal ScentsEye-Poxy Shadow Primer

2.75
Izdelek: Eye-Poxy Shadow PrimerProizvajalec: Coastal Scents
Coastal Scentsov Eye-Poxy primer je namenjen uporabi na vekah in sicer se nanaša na celotno veko, crase (v gubo veke) in pod obrvi. Takoj začnite z našanjem senčil in pričakujte popoln izgled, bleščeč in dolgo obstojen efekt. Pravilna uporaba je, da prste samo pomočimo v lonček s primerjem, ne pa zajemamo ali praskamo velike količine. Nato pomočen prst podrgnemo z drugim prstom ali na vrhnjo stran dlani, da se segreje in nekoliko stopi, dobi gladkejšo, mehkejšo konsistenco, nato nanašamo na veko. Tak način zagotovi od 12 do 15 urno obstojnost. Ni potrebno uporabiti velike količine, da dosežemo željene rezultate. Primeren je tudi za toplejše vreme in vroča podnebja ter za mastno kožo. 10 g

Ne vsebuje nobenih parabenov ali kemikalij.

Sestavine: Cyclomethicone, Dimethicone, Beeswax, Cetyl Alcohol, Silica, Candelilla Wax, Polysorbate 80, Carnuba Wax, Mica, Vitamin E (Tocopherol).
Ocena: 2.75 (na podlagi 1 glasov)
3
Cena izdelka
3
Embalaža izdelka
3
Splošna ocena izdelka
2
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

SovicaOka

31. mar 2009 6:37

Moja ocena izdelka je:
2.75

hm, hm

Za ta izdelek bi lahko napisala dve različni oceni, namreč obstajata dve verziji, ki se razlikujeta po teksturi, in sicer ena je mehka in popolnoma gladka kot maslček, druga pa kar groba in grudičasta. To predstavlja predvsem razliko pri nanosu. Grudičasto je treba prej zmehčati s prsti in s tem raztopit grudice. To je malo zamudno. Kolikor berem po netu je marsikateri uporabnici to moteče in prezamudno, zato se izdelek rad pojavlja na malih oglasih. Potencialni uporabnici se ga splača kupit na ta način, saj je cena nižja. Na katero vsebino bomo naleteli je popolna loterija, saj se prdajata obe z enakim opisom, ceno, embalažo itd. Sprobala sem že obe verziji, obe prek Čarodejke, po komentarjih na Cs strani pa imajo tam enaka opažanja - nekateri srečo, nekateri manj.

Barva je bela, ko pa se primer nanaša na veko je popolnoma prozoren in se posuši v mat, praktično je neviden. Zaenkrat me to malo bega, ker ne vem, ali sem nanesla enakomerno povsod, ker želim, saj prostane prozoren že med prsti, ne šele na veki.

Če imamo grudičasto verzijo je nanašanje direktno na veko neprijetno, grobo, ga ne priporočam. Takega je treba zmehčati med čistimi prsti in potem nanesti. Se pa kar hitro vpije, zato ga je npr iz vrhnjega dela dlani, kjer bi ga "topili" težko potem prenest na veko. Imam občutek, da ga več ostane na dlani, kot pa se ga da prenest na veko. Mi pa zelo ustreza za delanje swatchew senčil, pigmentov ipd.

Fallouts ni bilo nobenih! To me je izredno pozitivno presenetilo. Sicer sem uporabila kvaliteten čopič in senčila (vse CS), ampak vseeno ponavadi kljub primerju več zleti tudi na spodnjo veko. Blendanje je bilo enostavno, tudi shimmer se pozna, senčilo ne dobi mat finiša kar naenkrat. Sama intenzivnost barve je bila tudi dobra. V teh primerih se je dobro izkazal.

Zdaj pa drugi večji minus: obstojnost ni preveč dobra. Že po dveh urah se mi je notranja polovica veke začela mastit, kar povzroči, da se tam senčilo zmaže in se naleze v gubo. Ta črta je z urami postala še večja, prav tako pa tudi razmazanost senčila kjer je veka mastnejša. Po 7ih urah je bil tak rezultat, če se je pojavil kaj prej, pa žal nisem preverjala. Kakorkoli, že po dveh urah MU ni bil več tak kot ob nanosu, ni bilo pa kritično. Naj povem da so moje veke nekje običajno mastne (trenutno prej manj kot bolj) in da ne uporabljam za nego kože nič drugega kot tonik (Garnier roza) - tudi čez veke. Mastenje bi bilo še hitrejše če bi se namzala s kakšno kremico, MU pa še hitreje v slabšem stanju.

Aha zdaj sem se spomnila, da sem na notranjih kotičkih dodala na koncu čisto majčkeno kremnega highlighterja, tako da je to prispevalo k manjši obsojnosti, že po dveh urah v notranji polovici vek, a vendar to kaže le na to, da kremnih senčil ta primer ne zdrži, po več urah pa tudi suhih ne.

Embalaža je v redu lonček. Se ne izsušuje. Glede grudičavosti sem razmišljla, da bi ga poskusila malo pustit v vroči vodi, če se bo mogoče kaj tekstura stopila in postala bolj enakomerna... Ampak ne vem, če bo šlo.

Cena mojega je bila ugodna - dobila sem ga zastonj prek malih oglasov, drugače pa je cena na Čarodejki 9€, na CS strani brez poštnine pa 12$.

Na kratko, primer ima nekatere prednosti glede na ostala dva, ki sem jih preizkusila, to sta UDPP in Shadow Insurance (Too Faced), in sicer super zagrabi senčilo, da ne odpada z veke, ko nanašaš senčila, res lepo se blenda in shimmer oz glitter prime enako dobro. Slabosti so nanašanje primerja, tekstura in pa slaba obstojnost. Če naletite na mehko teksturo, pa je edini minus da je slabše obstojen kot prva dva (ki se jih ne da dobit v Slo) in primeren za suha senčila ne za kremna.

Primer bom gotovo porabila, če ne za veke pa za swatche :). Bom poročala, če bo vroča voda kaj stopila teksturo primerja.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja pred 24 h
  RES slabo, meni izsušuje kožo
 • Tanja 21. feb 2023 18:20
  Izvrsten, najboljši
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
  Svaljka se
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
  Ne preprečuje vonjav
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
  Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Vsako leto se nahajamo na dveh ločenih koledarjih: gregorijanskem in astrološkem.