Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Keira Knightley se je odločila: "Ne želim več stati gola pred moškimi"

26. jan 2021 9:27
0

Oglasno sporočilo

... #MeToo, ki je privedlo do propada številnih mogočnih moških obtoženih spolnega nasilja in zlorabe, v podcastu Chanel Connects spregovorila o odnosih in prihodnjih sodelovanjih. Med drugim je dejala, da ne bo več pristajala na snemanje golih prizorov v moških režijskih filmih.

"Počutim se zelo neprijetno, medtem ko je okoli mene kup moških. Nočem več sodelovati pri snemanju teh groznih seksualnih prizorov, ne želim več stati gola pred moškimi režiserji. Takšna snemanja me ne zanima več," je dejal Knightleyeva. "Počutim se zelo neprijetno. V mojem delovnem življenju so bila obdobja, ko sem se zlahka strinjal s tem stališčem, vendar to ni več moje razmišljanje," je dejala slavna igralka.

Svoj odnos je spremenila potem, ko je postala mati dveh deklet, petletne Edie in enoletne Delilah, ki sta se ji rodili z možem, 35-letnim glasbenikom Jamesom Rightonom. Par se je poročil leta 2013 v Franciji. "Telo, ki je rodilo dva otroka, preprosto noče več stati golo pred skupino moških," je dejala. Kljub temu je pojasnila, da ni popolnoma proti golim prizorom, zlasti tistih, ki bi jih snemala z režiserkami. "Za potrebe filma bi to morda storila, a ta projekt bo moral biti pod žensko taktirko," je zaključila igralka.

PREBERITE TUDI: Vse zvezdnice so se oblekle v črno (z močnim sporočilom)

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Najbolj bodo prišle do izraza v kombinaciji z nevtralnimi barvami kot so bež, bela, črna in, jasno, džins.