Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako ravnati s sebičnimi ljudmi

29. sep 2021 9:28
0

Oglasno sporočilo

...potrebe drugih. Lahko se celo počutijo izrabljene! Nekateri vas izporabljajo, ko imajo težave; ko pa jih potrebujete, jih ni tam za vas. Občasno se počutite premalo in nevidni. Če želite ravnati s sebičnimi ljudmi in jih postaviti na pravo mesto, si preberite spodnje nasvete.

Ne delajte tega, kar počnejo oni

Ne glede na to, kako se sebična oseba obnaša do vas, to ne pomeni, da se morate vi obnašati enako. Bodite to, kar ste, delajte kar hočete, dajte prednost tudi sebi. Ne pozabite, zakaj ste še vedno s to osebo, vendar ohranite svoje dobre lastnosti. Ne padajte na njihovo raven.

Recite

Včasih morate drugi osebi povedati, da je sebična. Toda to morate storiti taktično, ne da bi bili nesramni. Samo spomnite osebo, da se svet ne vrti okoli nje.

Ne dajte pozornosti

Sebični ljudje hrepenijo po pozornosti in prav tega včasih ne smete dati. Če se obnašajo kot dojenčki, jim dovolite. Če ste vi tisti, da pridejo do vas in pokažejo lažno žalost, samo recite: "No, takšno je življenje, v redu je." Takoj jih boste odrezali od pozornosti, za katero so mislili, da boste namenili njihovim nasvetom.

Vaši interesi

Sebični ljudje mislijo, da so pomembni le oni, njihov dan, mnenje, kaj jim je všeč in česa ne marajo. Tako so tudi njihovi pogovori takšni. Če ga prenašate dlje časa, je čas, da poveste svoje. Ampak, naredite to pametno. Če se o nečem začnejo pogovarjati, tudi vi spremenite temo in začnite s svojo temo. Nenehno se vračajte v svoj interes, zaradi česar bodo razumeli, da ste tudi vi pomembni.

PREBERITE TUDI: Jeza je zdravju koristna

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.