Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako je v zvezi z vodnarjem in vsi nasveti, ki vam bodo prišli prav

11. jan 2022 8:23
0

Oglasno sporočilo

... do velikih idej. S prijatelji se razumejo. Lahko so tudi zelo zabavni.  Torej, če nameravate biti v zvezi z vodnarjem, je tukaj nekaj ključnih točk, ki jih morate upoštevati.

Blišč ni njihova stvar

Niso sledilci trendov in tega tudi ne pričakujejo od svojega partnerja. Tisto, kar jih navduši, je, ko nosite, kar izraža vašo pravo osebnost, to, kar v resnici ste. Lahko nosite tudi nekaj, kar ste podedovali, in imate za tem zgodbo ali kos nakita, ki ga je izdelal lokalni umetnik. 

Grozni so pri spogledovanju

Vodnarji so grozni pri spogledovanju in to tudi vedo. Če so vam všeč, vas bodo preprosto zasuli z veliko vprašanji. Od hrane do vaše rutine do vaših računalniških veščin, bodo poskušali izvedeti vse. Tako namesto spogledovanja pokažejo zanimanje.

Uporniki

Vodnarji so rojeni uporniki in do konca ljubijo svojo svobodo. Intelektualno so blagoslovljeni in logika je tisto, kar občudujejo.

Togost

To je ena zelo žalostna in težka lastnost, s katero se je treba spopasti in si ne morejo zares pomagati. Vodnarji so tako programirani. Imajo nekaj zelo fiksnih idej, ki jih je treba izvesti na poseben način in jih nikakor ne morete prisiliti, da se premaknejo. Naredili bodo tisto, kar jim daje občutek, da je prav, in so pri izvajanju zelo neustrašni.

Družina je na prvem mestu

Če vas Vodnarjeva družina ali prijatelji ne marajo, potem ste odpadli. Ko se začnete dobivati z njim, je možno, da vas bo zelo zgodaj predstavil družini ali najbližjim prijateljem. Za to horoskopsko znamenje so zelo pomembni.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 10. do 16. januar 2022

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.