Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako izgleda nesrečna zveza

7. mar 2022 9:25
0

Oglasno sporočilo

Vsak zakon ima točko, ko se partnerja počutita nezadovoljna in nezadovoljna s tem, kako je v njuni zvezi. Če prepire pustimo ob strani, nesrečni par ne komunicira več učinkovito drug z drugim. Do te mere izgubita zanimanje drug za drugega, da ne upoštevata več čustev drug drugega. Takšna nesreča se prikrade v zakon in uniči vse na svoji poti. Poglejmo si, kako izgleda nesrečen zakon.

Nenehne kritike

Če se s partnerjem med vsakim prepirom nenehno kritizirata in poudarjata napake drug drugega, potem je to znak, da sta oba v nesrečnem zakonu, kjer je kritiziranje drug drugega prva stvar, ki obema pride na misel.

Neracionalno ravnanje

Vi in vaš partner bosta ugotovila, da ravnata neracionalno, ko gledata na vaše potrebe in želje. Pogovori bodo polni prepirov in nesporazumov samo zato, ker bosta oba osredotočena na svoje individualne interese, ne na partnerjeve.

Slab humor in sarkazem

Malo humorja in sarkazma je dobro v vsakem zakonu, toda ustvarjanje grdih šal in  sarkastični odgovori v bistvu pomenijo, da se iz svojega partnerja delate norca. In to ni nekaj lepega. Vaš partner se lahko počuti zelo prizadetega in osramočenega.

Obramba

Še en očiten znak nesrečnega zakona je, da se vi in ​​vaš partner branita glede dejanj drug drugega. Ljudje se poskušajo braniti v primerih, ko vedo, da so krivi, a tega nočejo priznati. In v zakonu v idealnem primeru ego ne bi smel zasedati najvišjega mesta.

PREBERITE TUDI: 3 pomembne lastnosti zdrave zveze

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kate je nosila plapolajočo midi obleko L.K. Bennett in ljubke espadrile s peto.