Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj se zgodi s parom, kjer imata moški in ženska drobne skrivnosti?

10. avg 2020 9:21
0

Oglasno sporočilo

O skrivnostih v razmerju in zakonu je pisala Gigi Engle, znana novinarka s področja spolnosti, odnosov in feminizma. Kot majhni deklici ji je babica svetovala, da mora vsaka ženska imeti kakšno skrivnost pred svojim možem, pomembno je le, kako dobro jo skriva. Gigi se z njo ne strinja. 

"Moramo imeti svoje skrivnosti, kajne? Stvari želimo obdržati zase, zlasti neprijetne ali travmatične stvari, slabe odločitve in slabe navade. Namesto da ljudem povemo vse, držimo usta zaprta. Ljudje brez skrivnosti so označeni kot preveč odprti in nihče ne mara preveč odprtih ljudi," je razmišljala Englova in nadaljevala: "Kaj pa, ko ste v zvezi? Kaj pa, ko ste poročeni? Kaj se zgodi, ko želite preživeti preostanek življenja z nekom? Še lahko imate skrivnosti? Bi morali upoštevati nasvete moje babice?"

Naj ne bo skrivnosti med dvema oseba, ki želita preživeti preostanek življenja skupaj

"Tudi najmanjše laži in skrivnosti lahko skrhajo zvezo in vodijo do ločitve. Če ugotovite, da vam je partner lagal ali vam ni povedal nekaterih stvari, nepopravljivo spremeni način, kako gledate na to osebo. Veste, da so sposobni lagati, zato se boste za vedno spraševali, ali vam laže, kadarkoli mu iz ust uidejo besede. Vedno je bolje, da samo poveš resnico. Resnica bo vedno odtehtala boleče občutke." je sklenila Englova, ki je mnenja, da za laži in skrivnosti v zvezi ni prostora.

PREBERITE TUDI: Ljudje, rojeni v teh znakih zodiaka, najpogosteje lažejo

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pozitiven PCR test vam torej ne prinaša nobenega relevantnega podatka. Ne pove vam, ali je človek sploh okužen korona virusom.