Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj moški mislijo, da si ženske želijo, in kaj si ženske resnično želijo

18. okt 2022 8:17
0

Oglasno sporočilo

... in da je neverjetno težko razumeti, kaj si ženske pravzaprav želijo. No, ni tako težko, če smo iskrene. Da bi moški razumeli občutke ženske, je vse, kar morajo storiti, to, da analizirajo njeno telesno govorico in njena dejanja. Da bi vsem moškim olajšali delo, je tukaj nekaj primerjav tega, kaj moški menijo, da si ženske želijo in kaj si ženske pravzaprav želijo.

Res fit telo

Moški menijo, da so ženske rade z moškim, ki je zelo fit in ima izklesano telo. Ampak tako mislijo moški. Ne razumejo ženskega pogleda, tj. kako ženska gleda moškega. Moški so odvisni od fantazije moške moči, ki se osredotoča na to, da so moški fizično privlačni. Večina žensk se pravzaprav ne osredotoča na fizične lastnosti moškega, ko išče romantično zvezo. Kar iščejo, je nekdo, ki jih razume in jih nasmeji!

Finančna podpora

To je ena najpogostejših napačnih predstav o ženskah, ki jih imajo moški. Menijo, da se ženske nagibajo k moškim, da bi imele dovolj finančne podpore. V današnjem naprednem svetu moški še vedno razmišljajo tako, ženske pa so se naučile postati finančno neodvisne in niso odvisne od nikogar. Tisto, zaradi česar je večina žensk pravzaprav odvisnih od moških, je čustvena in duševna podpora.

Intelektualni pogovori

Moški pravzaprav ne razumejo pomena in vpliva intelektualnih pogovorov v življenju ženske. Moški mislijo, da si ženske želijo moškega, ki je noro privlačen in nekoga, s katerim bodo skupaj videti dobro. Ženske pa obožujejo intelektualne pogovore in jim dajejo prednost. Težko ostanejo z moškim, ki mu je mar samo za videz in se ne zna smiselno pogovarjati.

Ustvarjanje družine

Vse ženske si ne želijo ustvariti družine in se ustaliti. Moški delajo veliko napako, ko domnevajo, da se partnerke želijo ustaliti in imeti otroke. Ženske želijo čas, predanost in pravo razpoloženje, preden si ustvarijo družino, v nasprotju s tem, kar verjamejo moški.

PREBERITE TUDI: 4 slavne ženske so dale nasvet, kako se naučiti ljubiti sebe

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Z Leo Pisani, strokovnjakinjo za kulturo oblačenja, smo se pogovarjali o celoviti podobi, ženstvenosti in kako pomembna je naša podoba.