Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Eden najbolj priljubljenih parov vseh časov se je po 16 letih razšel

20. jan 2022 16:12
0

Oglasno sporočilo

Po 16 letih skupnega življenja se Jason Momoa in Lisa Bonet razhajata. Razlog naj bi tičal v njegovi čedalje obetavnejši karieri, zaradi katere sta bila čedalje manj skupaj.

Par, ki čeprav je bil skupaj skoraj 16 let, se je poročil čele pred slabimi 5 leti, 2017, je razložil, da sta se med Covid pandemijo odtujila, a "ljubezen med njima ostaja" ter da želita biti vzor svojima otrokoma tako, da eden drugega osvobodita.

V izjavi sta zapisala: "Vsi smo občutili stiske in spremembe v teh časih transformacije … Revolucija se odvija in naša družina ni nobena izjema. Pojavljajo se občutki in rast tektonskih premikov. In zato deliva te družinske novice – da se kot zakonca razhajava. Tega ne deliva, ker meniva, da je tako zelo pomembno, temveč da nadaljujeva s svojimi življenji dostojanstveno in pošteno."

"Ljubezen med nama se nadaljuje, razvija na načine, kot želi biti poznana in izživeta. Osvobajava eden drugega, da sva, kar se učiva postati ... Najina predanost ostaja nespremenjena do svetosti življenja in najinih otrok. Da učiva otroke, kaj je možno: živeti molitev naj ljubezen zmaga. J & L." 

Lisa, 54, je sicer tudi mati Zoe Kravitz, 33, ki jo ima s svojim prvim možem, glasbenikom Lennyjem Kravitzom.

42-letni Jason se je sicer v Liso zaljubil že kot deček, star 8 let, ko jo je videl v TV seriji in rekel materi: "Mami, tole hočem, tale bo moja." Zato tudi verjame, da je vse mogoče.

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kate je nosila plapolajočo midi obleko L.K. Bennett in ljubke espadrile s peto.