Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Foto agencija je tudi video z diagnozo raka Kate Middleton označila z uredniško opombo

10. apr 2024 12:20
0

Oglasno sporočilo

"Ta posnetek je zagotovila tretja organizacija," se je glasilo sporočilo agencije Getty Images, "in morda ni v skladu z uredniško politiko Getty Images."

Agencija je pojasnila, da je uredniško opombo dodala, ker je "standardna" za vse fotografije ali posnetke, ki jih zagotovijo zunanje organizacije – v tem primeru Kensingtonska palača.

Opomba se je pojavila, potem ko je več večjih agencij razsodilo, da palača ni "zaupanja vreden vir", potem ko je ob britanskem materinskem dnevu objavila močno prirejeno fotografijo Middletonove in njenih otrok.

42-letna valižanska princesa je 22. marca objavila čustven videoposnetek po večmesečnih ugibanjih o njenem zdravju in kraju bivanja. V posnetku je razkrila, da je bila na preventivni kemoterapiji in da bo potrebovala čas za počitek in okrevanje.

"Vsako besedo je napisala sama," je o govoru, ki ga je BBC posnel z vrtov Windsorskega gradu, za revijo People povedal nekdo od poznavalcev. Drugi vir je dodal, da ga je "izrekla osebno in da se je želela odločiti, kdaj je pravi čas, da svetu sporoči to novico".

Middletonova je povedala, da ji je bil njen mož, princ William, v veliko oporo med okrevanjem in da sta z novico počakala, dokler njuni otroci niso popolnoma razumeli njenega stanja.

PREBERITE TUDI: Tudi zadnji video s Kate Middleton je (najverjetneje) globoki ponaredek (deepfake)

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.