- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

glili, uboga muca.
duševno motena oseba(kot je moj sosed, ne govorim za vse) ne bi smela imeti živali, ker potem pa reče, da se ne spomni in da se ne zaveda...Ampak to je že za drugo temo. 
....pa še nimam idej kako ji omejiti gibanje oz. jo prisiliti, da bi bila v njeni posteljici.
paral, ko je kužek cvilil. Verjetno ga ni božal. Ne razumem, da lasntega psa trpinčiš. Očitno se vzorec ponavlja, ker je enako delal s svojimi otroci :s. najraje bi poletela čez ograjo do tistega butlja (drugače mu ne morem rečt) in ga usekala z enim ornk kolom, ker on drugače ne razume. In potem se še dela, da ni nič. Gnoj
. Včeraj sem mu povedala, da ga bom prijavila in da imam tudi dokaze, tako da upam, da bo kdo ukrepal.
Raje ne bi o tem, kakšne smeti vse tlačijo to zemljo. Pravic imajo pa itak več kot vse njihove žrtve.
Bolne glave za ... ne bom napisala kaj oz. kam.

pa je datum gor napisan do decembra 2010 ... in to so že drugi plesnivi piškoti iz merkatorja (niso pa iste znamke, tak oda je še bolj čudno). Fuj!
paral, ko je kužek cvilil. Verjetno ga ni božal. Ne razumem, da lasntega psa trpinčiš. Očitno se vzorec ponavlja, ker je enako delal s svojimi otroci :s. najraje bi poletela čez ograjo do tistega butlja (drugače mu ne morem rečt) in ga usekala z enim ornk kolom, ker on drugače ne razume. In potem se še dela, da ni nič. Gnoj
. Včeraj sem mu povedala, da ga bom prijavila in da imam tudi dokaze, tako da upam, da bo kdo ukrepal.
. Res brez besed!!!! Čisto prav si odreagirala. Jaz bi mu rekla, da sem ga posnela s telefonom in da bom to nemudoma posredovala medijem. Si ga po tem dogodku še kaj videla?

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...