Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Fascinantna dejstva o ljudeh, rojenih v decembru

30. nov 2022 8:13
0

Oglasno sporočilo

... počitnice za praznovanje teh dogodkov! In tudi ljudje, ki se rodijo v decembru radi praznujejo in se veselijo. Rojeni decembra, imajo tudi svoj niz posebnih značilnosti, ki so povsem edinstvene zanje.

1. Živeli bodo zdravo in dolgo

Študija, ki je vključevala več kot 11.000 posameznikov, je pokazala, da bodo dojenčki, rojeni decembra, najverjetneje dočakali visoko starost. Decembrski otroci na splošno živijo dlje v primerjavi s svojimi vrstniki, rojenimi v drugih mesecih.

2. Ponavadi so levičarji

Imate v družini kakšnega levičarja, ki je rojen v decembru? Študije razkrivajo, da so fantje, rojeni decembra, veliko pogosteje levičarji, kot otroci, rojeni v katerem koli drugem mesecu.

3. Bolj verjetno je, da so duhovni

Decembrski dojenčki bodo verjetno prepoznali duhovni pomen stvari. Lahko so verni ali pa tudi ne, vendar je zelo verjetno, da verjamejo, da obstaja nekaj, kar je večje in močnejše. To v veliki meri temelji na dejstvu, da so zelo odprti in nenehno iščejo znanje.

4. Ljubijo svojo svobodo

Decembra rojeni ljudje zelo cenijo svobodo. Ne marajo biti vezani na karkoli. So precej inteligentni, imajo svoje mnenje o mnogih stvareh in radi delijo svoje poglede. Radi imajo svoj prostor in cenijo, da se jih ne omejuje. Želijo si, da bi njihovo življenje temeljilo na njihovih odločitvah in da jim stvari ne bi vsiljevala zunanja oseba. To, da so prisiljeni nekaj storiti, se jim v resnici ne izide dobro in to zelo močno čutijo. 

PREBERITE TUDI: Osebnostne lastnosti ljudi, rojenih novembra, ki jih še ne veste

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Večini žensk je pomembno, kako so videti, zato želijo biti urejene.