Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvezdnica priznala, da se prvič po dolgih letih spominja dopusta – ker je bila končno trezna

3. avg 2021 14:14
0

Oglasno sporočilo

Chrissy Teigen se spominja prvega dopusta, ki se ga dejansko spominja – ker je bila po dolgih letih alkoholizma končno trezna.

"Vesela sem, da se končno spominjam dogajanja na dopustu," je priznala zvezdnica, za katero se ni vedelo, da ima težave z alkoholizmom. Piti je prenehala konec preteklega leta.

 

 

35-letnica je to delila v svoji Instagram objavi v nedeljo, kjer je delila nekaj fotografij, v katerih je bila oblečena v čudovito kreacijo Zuhair Murad, ki jo je nosila za prireditev, ki jo je obiskala skupaj s svojim možem, Johnom Legendom.

"Avto, letalo, kosilo, kosilo, še eno letalo, še eno avto, ladja, kosilo, večerja, večerja, večerja, še en avto, še ena jahta, letalo, še eno letalo, avto, DOMA!! Česa takega nisva počela že takooo dolgo, sedaj se ponovno počutiva mlada," je zapisala v sporočilu.

"Hvala vsem, da ste mi dali občutek, da sem lepa in mi pomagali na poti, da imam prvi trezen oddih v Italiji," je nadaljevala. "Sicer sovražim izraz 'trezen' je tako odvisniški/medicinski. Kakorkoli, iskreno je bilo tako krasno biti trezna na nečem, kjer sicer ne bi bila."

Sicer je Chrissy Teigen le ena od zvezdnikov, ki imajo ali so imeli take ali drugačne odvisnosti – mnogi pa si jih nikoli ne priznajo, niti ne zdravijo.
 

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.