Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Če želite zmanjšati visceralno maščobo, morate piti to pijačo

15. nov 2021 8:19
0

Oglasno sporočilo

Prišel je čas za kuhanje čaja. Ali ste vedeli, da ima čaj spojine, ki lahko pospešijo naš metabolizem? Menijo, da imajo kofein in antioksidanti v čaju vlogo pri povečanju našega metabolizma in sčasoma prispevajo k izgubi maščobe. Poleg hujšanja ima čaj številne koristi za zdravje, saj znižuje krvni tlak, pomaga pri popravljanju poškodovanih celic in zmanjšuje tveganje za bolezni srca. Na tem področju je potrebnih več raziskav, a začetne študije so obetavne! 

Vsi čaji niso enaki. Glede na vaše cilje boste morda želeli izbrati zeliščni čaj ali čaj, ki vsebuje kofein. Čaj s kofeinom lahko razdelimo v več kategorij: zeleni, črni in beli. Od teh sort je zeleni čaj najbolj raziskan kot ključni akter pri izgubi maščobe. Zlasti zeleni čaj je bogat z EGCG, antioksidantom, ki je v veliki meri raziskan zaradi njegove vloge pri pospeševanju presnove. Ena študija je pokazala, da so štiri skodelice zelenega čaja vplivale na težo in izboljšale raven krvnega tlaka pri ljudeh s sladkorno boleznijo in zmanjšanju visceralne maščobe. Dvojna zmaga!

POVEZANO: Take posledice ima pitje belega in zelenega čaja za ženske

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.