Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Če se nekdo laže, bo zagotovo uporabil katero izmed naslednjih fraz

31. avg 2020 8:04
0

Oglasno sporočilo

... posebej, ker lažnivci dobro obvladajo laganje. Besede, ki jih izberejo, so tako natančne, da to, kar rečejo, zveni zelo verjetno. Dobra novica je, da so številni strokovnjaki ravno zaradi previdnosti lahko ugotovili nekatere besedne zveze, ki jih lažnivci uporabljajo v povedih, da zvenijo prepričljivo.Ko boste naslednjič dvomili, ali vam nekdo govori resnico ali ne, bodite pozorni na njegov besednjak. Tukaj je nekaj priljubljenih fraz.

1. "Nočem govoriti o tem"

Nekdo, ki laže, bo storil vse, da bo pogovoru hitro ušel. Pamela Meyer, avtorica knjige Liespotting: Dokazane tehnike za zaznavanje prevare, pravi, da če želite spremeniti temo, vam bo lažnivec z veseljem sledil.

2. "Nisem ..."

Da vas prepriča, bo oseba, ki ne govori resnice, zanikala, kadar bo poskušala nekaj pojasniti: "Tega nisem storila ... Ne razumem, zakaj tako mislite." Po Meyerjevih besedah ​​nadaljnji poudarek na zanikanju ni potreben, če nekdo govori resnico.

3. "Kako me lahko obtožiš na ta način?"

Namen osebe, ki bo uporabila zgornjo frazo je, da čutite potrebo po utemeljitvi svoje obtožbe in jo boste, še posebej, če je to nekdo, ki vas zanima. Medtem bo oseba imela čas, da izpostavi svojo laž.

4. "Ne spomnim se tega"

Ljudje, ki veliko lažejo, trdijo, da imajo težave s spominjanjem stvari, da se opravičijo in ne govorijo resnice. A če se resnično ne morejo spomniti, se bodo vsaj potrudili, da se bodo spomnili. Lažnivec se niti ne bo spominjal namena.

5. "Pravzaprav ..."

Oseba, ki uporablja besedne zveze, kot so "resnično", "odkrito" in "prisežem", vas navadno poskuša prepričati, da ne laže. "Ko ljudje s temi izjavami poudarijo svojo poštenost, obstaja velika verjetnost, da je nekaj skrito," pravi Meyerjeva.

 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Narava pomaga blažiti nekatere negativne vplive drakonskih ukrepov.