Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Bill Cosby oproščen obtožb spolnih napadov in bo znova svoboden

1. jul 2021 8:29
0

Oglasno sporočilo

Ameriški igralec Bill Cosby bo izpuščen iz zapora, vrhovno sodišče Pensilvanije pa mu je razveljavilo obsodbo zaradi spolne zlorabe, poročajo tuji mediji. Omenjeno sodišče je sodbo za kaznivo dejanje, ki mu ga očita, razveljavilo, ker so tožilci dosegli dogovor, ki je slavnemu igralcu preprečil obtožbo za kazniva dejanja. To je sodba, ki prepoveduje kakršno koli ponovno sojenje, zato je Cosby zdaj svoboden človek. Datum, kdaj bo igralec izpuščen, ni znan, tuji mediji pa pišejo, da se bo izpustitev zgodila kmalu. 

Pred slabimi tremi leti ga je sodišče razglasilo za krivega zaradi drogiranja in posilstva košarkarskega trenerja na univerzi Temple Andre Constand, obsojen pa je bil na tri do deset let zapora v državnem zaporu v Pennsylvaniji. Čeprav je bil Bill pripravljen plačati varščino, ga je sodnik zavrnil in ga označil za "nasilnega spolnega plenilca". V zaporu sodeč po izjavah ni bil bolan in igralec nikoli ni rekel, da mu je žal za zločine, ki so mu jih očitali. 

"Ostalo mi je osem let in devet mesecev. Ko prosim za pogojno kazen, me ne bodo slišali reči, da obžalujem. Bil sem tam, vseeno mi je, kakšna skupina ljudi pride in se o tem pogovori, ko jih ni bilo. Ne vedo. Vse je nameščeno, vse je v žiriji," je dejal igralec iz zapora SCI Phoenix v Pensilvaniji in razkril tudi, da skozi program reform mentorira afriško-ameriške zapornike. "V zaporu sem privilegiran moški, moja celica je moj penthouse," je nekoč dejal igralec. 

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.