Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Besede žensk, ki so se vrnile k nezvestemu partnerju

24. nov 2020 8:17
0

Oglasno sporočilo

Po mnenju psihologov se ženske večinoma vrnejo k nezvestim partnerjem, ker jih imajo rade. Tudi najmočnejše ženske se lahko odločijo, da ostanejo z njim in mu dajo še eno priložnost. Pred vami so zgodbe štirih žensk, ki so iskreno povedale, zakaj so se vrnile k nezvestemu partnerju.

Razmerje je vredno te neznosne bolečine

"Vem, da je nesprejemljivo, da je moj partner lagal in me nato varal z drugo žensko, toda ne morem izpustiti  iz rok zveze, ki mi je toliko pomenila. Verjamem, da je najboljši možen način, da poskušam ta odnos rešiti."

K.G. 34 let

Dala sem mu drugo priložnost

"Vedno sem bila trdno prepričana v druge priložnosti v vseh pogledih življenja. Torej moje razmerje ne bi smelo biti drugačno. V redu je, če partnerju dam drugo priložnost, ker smo ljudje, vsi delamo napake, kajne?"

S.B., 29 let

Otroci so na prvem mestu

"Nočem svojih otrok v življenju prikrajšati očetove figure in se ločiti. Možu nisem mogla odpustiti, v določenem trenutku pa moram, ker nočem, da bi bili moji otroci prizadeti. Zdaj je vse zaradi njih."

A.S., 38 let

Pomeni mi vse

"Že od samega začetka sem preveč čustveno vlagala v svojega partnerja. Najina zveza je bila prednostna naloga in prav tako me je neusmiljeno prosil, naj mu odpustim. Mislim, da sem mu že, ker se ne morem držati stran od njega in si niti predstavljati, da bi lahko zdaj gradila novo življenje brez njega."

S.K., 42 let

PREBERITE TUDI: Varanje ali: kam nas je zaneslo?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Konični proteini, ki se nahajajo v "cepivu" za Covid, potujejo z mesta injiciranja po telesu in povzročijo poškodbe organov.