Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

6 subtilnih znakov, da vas nekdo na skrivaj ne mara

9. mar 2021 8:05
0

Oglasno sporočilo

Bodite zelo pozorni na način, kako se nekdo pogovarja z vami, ali geste, ki jih naredi. Če na primer med pogovorom stisne ustnice, lahko to pokaže občutek nelagodja ali tesnobe.

1. Praska se po vratu

To pogosto pomeni, da je glede nečesa negotov ali da dvomi v to, kar govori. Seveda je tovrstno vedenje lahko tudi vrsta spogledovanja, toda kadar temu ni tako, bodite pozorni. Če se ramena te osebe dvignejo proti ušesom in nekako skrivajo vrat, to na skrivaj pomeni, da se z vami ne strinja ali vam ne govori celotne resnice.

2. Stisne ustnice

Če vidite, da stisne ustnice, je to običajno znak, da je nekaj narobe. Če se pogovarjate z njo in to stori, lahko kaže, da se v vaši prisotnosti počuti zelo neprijetno. Lahko pa tudi pomeni, da se ji tema ali vprašanje, ki ga postavljate, ni všeč. Poskusite spremeniti motiv in si znova oglejte usta. Poleg tega je grizenje ali stiskanje ustnic način, s katerim se lahko oseba pomiri, če čuti tesnobo.

3. Distanca

Če bo med pogovorom z vami naredila korak nazaj, bo to morda pomenilo, da želi imeti distanco. V tem primeru to verjetno pomeni, da se počuti neprijetno. Ne govorimo o osebnem prostoru - ki ga vsi potrebujemo - vendar lahko občutite, kdaj se vam nekdo namenoma izmika. Tudi fizična razdalja je pokazatelj. In bodimo iskreni: izogibamo se tudi tistim, ki nam niso zelo všeč.

4. Prisilni nasmeh

Ali lahko zaznate prisilninasmeh? Bodite zelo pozorni na kote ustnic in gube okoli oči. Pristen nasmeh vključuje tone obraznih mišic. Torej, ko se nekdo resnično nasmeji vaši šali, lahko vidite črte okoli njegovih oči. Lažni ne vključujejo toliko mišic in so videti napeti in prisiljeni.

5. Ne gleda te v oči

Pomanjkanje očesnega stika je že na začetku slab znak pri pogovoru z nekom. To lahko pomeni, da jih pogovor ne zanima toliko, da jih ne privlačite ali da vaša povezava ni tako pristna, kot ste mislili. Poleg tega vam morda lažejo, ker je izogibanje očesnemu stiku znak, da nekaj skrivajo.

6. Enobesedni odgovori

Če je vsakič, ko vprašate ali začnete pogovor, njihov odgovor minimalen, potem jih morda ne zanimate toliko, da bi se potrudili in odgovorili v celem stavku. In ne moreš prisiliti nekoga, da se pogovarja s tabo, če noče. Zelo kratki odgovori, sestavljeni iz samo ene do treh besed, kažejo, da se morda odzivajo le iz obveznosti ali vljudnosti.

PREBERITE TUDI: 32 krutih resnic o resnih razmerjih

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sedaj, ko smo končno dočakali poletje, vam predstavljamo 5 najbolj modnih kosov poletja 2021, v katerih boste videti naravnost izjemno!