Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 znakov, da se moški pretvarja, da vas ljubi

26. okt 2022 8:15
0

Oglasno sporočilo

... resne. Toda, včasih se nekateri moški zaradi določenih koristi le pretvarjajo, da ljubijo.

Tukaj je 5 znakov, na katere morate biti pozorni, če želite vedeti, ali se moški le pretvarja.

Njegova govorica telesa je drugačna

Morda ponavlja besede ljubim te, ampak ali to res misli? Pazite na njegovo govorico telesa. Govorica telesa je nekaj, kar je zelo težko ponarediti. Njegov nasmeh bo lažen in to boste verjetno hitro prepoznali.  Prav tako bo zrcalil vaša dejanja, kar vključuje kretnje z rokami, gibe, držo itd. 

Ni dosleden svojim besedam in dejanjem

Kar zadeva doslednost, bi moral verjeti in delati, kar govori, njegova dejanja pa ne bi smela biti drugačna. Če pogosto spreminja svoje besede in govori na zmeden način, potem to pomeni, da se moški pretvarja.

Ljudi postavlja pred vas

Če moški ljubi, postanete prioriteta. Ali skoči ob vsaki priložnosti, da gre ven s prijatelji? Ali prihiti k njim vsakič, ko ga vprašajo? No, s tem ni nič narobe, toda če vas to nekoliko jezi in ste to obravnavali, on pa se prepira z vami, to lahko pomeni, da ne ljubi iz vsega srca.

Ni mu mar, če vas razočara

Ne bo mu mar, če vas bo razočaral. Če vas partner pogosto pusti na cedilu, ste mu to povedali, a mu to ni mar in se ne ozira na to, potem veste, da vas ne ljubi. Bodite iskreni do njega, sporočite težavo. Če ne naredi ničesar, je to znak, da ljubezni ni več.

Prevara

Tu ni izjeme. Če vas je prevaral, to pomeni, da "ljubezen" do vas verjetno ne obstaja več.  Okoli tega ni debate. Tudi če se pokesa in resnično obžaluje, je to znak, da je zveza na koncu in okoli tega ne boste mogli veliko narediti.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali že na prvi pogled zaupate ljudem? Ali pa najprej analizirate njihov odnos, govorico telesa in vedenje, da bi jih bolje spoznali?