Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 trikov, s katerimi lahko osrečite partnerja

28. mar 2022 8:15
0

Oglasno sporočilo

... vaš odnos okrepite. Te strategije so bile povzete od parov, ki so delili nekaj nasvetov o tem, kako so okrepili svoj odnos in jih lahko brez večjih naporov uporabite v vsakdanjem življenju.

1. Recite "hvala", namesto da bi se opravičili

Včasih se vam ni treba opravičevati, ko s partnerjem komunicirate o nečem, kar vas moti. Namesto da bi rekli: "Žal mi je, da moraš prenašati vsa moja nihanja razpoloženja," je morda bolje reči: "Hvala, ker prenašaš moja nenehna nihanja razpoloženja."

2. Prevzemite pobudo, namesto da sprašujete

Če vaš partner pogosto noče iti v kino ali na večerjo, ko ga vprašate, lahko poskusite reči: "Danes greva v to novo restavracijo" namesto "Bi šel na večerjo nekam?".

3. Če svojega partnerja pokličete po imenu, lahko pomagate vrniti iskro

Če svojega partnerja kličete po ljubkovalnih vzdevkiČe vam zmanjka idej, kako narediti svojega partnerja srečnejšega in bolj veselega, lahko z naslednjimi ,,,h, je to na splošno dober način, da pokažete nekaj ljubezni. Toda če ga pokličete po imenu in nato rečete, da ga imate radi, je to  nepričakovano in v odnos vnese nekaj svetlobe in pristnosti.

4. Poskusite se ustaviti in razmisliti, preden nekaj rečete svojemu partnerju

Poskusite razmisliti, kaj bi bilo pravilno reči, da boste med prepirom razbremenili napeto energijo. Morda mu želite sporočiti, da je prizadel vaša čustva, vendar na lahkoten, manj agresiven način. 

5. Žgečkanje lahko povzroči, da vam partner posveti več pozornosti

Če vašega partnerja ne moti, da ga žgečkate, je to pravzaprav odličen način, da pokažete naklonjenost in ga spodbudite, da vam jo vrača.

PREBERITE TUDI: To so prednosti in slabosti spolnih fantazij v odnosih

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Raziskava je pokazala, da dodajanje izboljša pomanjkanje glutationa, oksidativni stres, vnetne procese in mnoge druge postavke.