Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 stvari, ki jih prijatelji ne rabijo vedeti o vašem odnosu

27. okt 2021 8:21
0

Oglasno sporočilo

Biti odprta knjiga je v redu, vendar je treba nekaj stvari vedno obdržati zase, še posebej, če gre za vaš odnos z drugo osebo. Zaupnost je pomembna, ne glede na to, kako tesno ste povezani s prijatelji. Tukaj je torej nekaj tem, o katerih ne smete razpravljati, ali jih razkriti svojim prijateljem o vašem razmerju.

Finančni položaj

To je tema, o kateri tako ali tako ne bi smeli podrobno razpravljati. Gre za občutljivo vprašanje in ko je vpletena druga oseba, nimate nobene pravice o tem nikomur pripovedovati. Preprosto rešite skupaj, poiščite nasvet ljudi, ki vam niso blizu in bodite zelo pametni pri svojih besedah.

Karkoli vaš partner ne ve

Ni pametno razpravljati o zadevah o partnerju ali o čem doma, o čemer se niste pogovarjali niti s svojim partnerjem. To vključuje tudi pomanjkljivosti vašega partnerja. Teh ne bi smeli uporabljati kot osnovo za komedijo med prijatelji ali ljudmi. Če vas je kaj zmotilo, se o tem najprej pogovorite z njim. 

Zasebne fotografije

Nikoli ne delite zasebnih slik, ki sta jih posnela, z drugimi. Predvsem gole slike, določene tetovaže ali karkoli sočnega, o čemer lahko razpravljajo drugi. To je vaša zasebna zadeva, zadržite jo zase.

Njegova/njena preteklost

Kar je storil v preteklosti, vam je povedal, ker vam zaupa. To vam ne daje pravice, da delite z drugimi. Ne izdajte zaupanja.

Spolno življenje

Kaj počnete za zaprtimi vrati, pod rjuhami, je zelo zasebna tema. Vaš partner vam je izpostavil svojo ranljivo plat, vam dovolj zaupal, zakaj bi to delili še s kom drugim?

PREBERITE TUDI: Ljudje, ki preklinjajo, so dobri prijatelji, kaže študija

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsi, ki so svoje otroštvo preživeli v devetdesetih letih prejšnjega ...