Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 stvari, ki jih morate vsakodnevno očistiti

7. apr 2020 8:07
0

Oglasno sporočilo

Sedaj pa je to še bolj pomembno, da le odstranimo in uničimo vse viruse in bakterije, ki prežijo na nas. Pometanje in brisanje prahu že opravljamo redno, ampak strokovnjaki so opozorili, kako zelo pomembne so nekatere površine in stvari v našem domu, na katere velikokrat pozabimo, čistiti pa bi jih morali vsak dan.

1. Telefon

Pred mesecem dni verjetno nikoli niste razmišljali o vsakodnevnem čiščenju vašega telefona, sedaj pa je situacija ravno obratna. Telefona se največkrat dotaknemo v enem dnevu in zato ga moramo tudi vsak dan čistiti.

2. Ključi

Običajno jih pospravite v žep hlač ali suknjiča in se jih dotaknete vsakič, ko odidete in se vrnete domov - in po možnosti večkrat vmes, medtem ko opravljate obveznosti. Nikoli pa se ne spomnite, da bi jih očistili. 

3. Očala

Če nosite očala vsak dan, se morda niti ne zavedate, kako pogosto se dotikate obraza. "Ko prilagajate očala, se pogosto nenamerno dotaknete obraza in morda vas mika, da bi si zdrgnili oči, ne da bi si najprej umili roke," opisujejo strokovnjaki. Bodite pazljivi in redno čistite očala.

4. Kljuke in stikala

To so površine, ki se jih v vašem domu največkrat dotaknete, čeprav se sploh ne zavedate, pomembno je, da jih tudi največkrat očistite.

5. Daljinci

Sedaj verjetno malo več gledate televizijo. To pa pomeni, da vaš daljinski upravljalnik in drugi krmilniki obupno potrebujejo dobro čiščenje.

PREBERITE TUDI: 7 stvari, ki se vam bodo zgodile, če boste imeli pospravljeno

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Odkar so razglasili pandemijo koronavirusa, so kmalu zapovedali tudi socialno distanco in nošenje mask.