Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 neumnih napak, ki se jim je treba izogniti pri reševanju zakonskih sporov

20. feb 2023 8:15
0

Oglasno sporočilo

... bilo morda koristno, če bi se naučili reševati spore, da se ne stopnjujejo, ko to morda ni potrebno.

Zakaj je pomembno rešiti konflikt?

Obstaja nekaj razlogov, zakaj bi se morali potruditi po najboljših močeh za rešitev spora. Eno je, da vam lahko to omogoči, da se spremenite kot posameznik. Na primer, če imate konflikt s svojim partnerjem in se lahko pogovarjate o težavah, ki se pojavijo, vam bo to morda omogočilo, da spremenite svoje ravnanje. Drugi razlog je ta, da lahko izboljšate odnos s svojim zakoncem, ko se pogovorite. Če ne morete učinkovito prebroditi prepirov, lahko to povzroči velike težave v vajinem razmerju, ki se jim verjetno želite izogniti.

5 neumnih napak, ki se jim je treba izogibati pri reševanju sporov v zakonu

Ko se ukvarjate s konfliktom v zakonu, obstajajo nekatere napake, ki se jih morate izogibati.

1. Ostanete jezni

Če ostajate jezni na stvari, ki se kar naprej pojavljajo v razmerju, morda obstajajo boljši načini za rešitev spora. S svojim zakoncem bi se lahko pogovarjali o svojih občutkih, namesto da bi se jezili nanj.

2. Povečanje konfliktov

Raziskave kažejo, da več časa, ko se posamezniki prepirajo, bolj se lahko počutijo nezadovoljni s svojim odnosom. Zato se morate potruditi, da preprečite dodajanje novih konfliktov, ko to ni potrebno.

3. Poskušate zmagati

Ste že kdaj poskušali zmagati v prepiru ? Če je to nekaj, kar pogosto počnete, se tega vzdržite. Navsezadnje v nekaterih primerih v prepiru ni zmage. Lahko bi bilo bolj koristno storiti vse, kar je v vaši moči, da skupaj rešite vse težave in težave, s katerimi se soočate, namesto da na to gledate kot na situacijo jaz proti tebi.

4. Obtoževanje svojega partnerja

Drug pomemben nasvet za reševanje sporov, ki bi ga morali upoštevati, je, da nehate kriviti svojega partnerja. To do njih ni pošteno in lahko se vam naslednjič vrne.

5. Niste pozorni

Ko pride čas, da se s partnerjem pogovorita o svojih nesoglasjih ali rešite stvari, bodite vedno pozorni na to, kar ima partner za povedati. Verjetno ne bi želeli, da vas nekdo ignorira, zato morate svojemu partnerju nameniti vso pozornost.

PREBERITE TUDI: 5 usodnih napak, ki jih naredijo pari med prepirom

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali že na prvi pogled zaupate ljudem? Ali pa najprej analizirate njihov odnos, govorico telesa in vedenje, da bi jih bolje spoznali?