Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

4 spregledane ženske, ki stojijo za moško slavo in uspehom

24. jun 2021 9:15
0

Oglasno sporočilo

... bili sramežljivi, ko se je bilo treba zahvaliti ženskam v njihovem življenju, saj bi bilo brez njih verjetno vse drugače.

1. Elon Musk in Maye Musk

Maye Musk je mati enega najuspešnejših ljudi današnjega časa, Elona Muska. Ona pravi, da je, ko je bil star 3 leta že vedel, da je genij. Skrbelo ga je le, ali bo s svojim talentom naredil nekaj izjemnih stvari: "Zato sem v to vlagala že na začetku." Maye je bila pri 31 letih samohranilka treh otrok in njena prednostna naloga je bila, da jim omogoči dobro prihodnost. Odprla je svoje podjetje in delala polni delovni čas.

2. Steve Jobs in Laurene Powell Jobs

Laurene Powell Jobs je bila žena Stevea Jobsa, dokler ni umrl leta 2011. Spoznala sta se leta 1989, ko je predaval na poslovni šoli Stanford in sta si izmenjala številke. Kasneje se je Jobs oglasil o njunem srečanju: "Bil sem na parkirišču s ključem v avtu in pomislil sem si, če bi bil to moj zadnji večer na zemlji, bi ga raje preživel na poslovnem sestanku ali s to žensko? Stekel sem čez parkirišče in jo vprašal, če bi večerjala z mano. Rekla je ja, hodila sva v mesto in od takrat sva skupaj." Jobs ji je napisal ljubezensko pismo, iz katerega je razvidno, kako pomembna je bila zanj.

3. Mark Zuckerberg in Karen Kempner

Karen Kempner je Markova mama. Je psihiatrinja, ki je prenehala z vadbo in se posvetila skrbi za svoje otroke in delu kot vodja pisarne svojega moža. Edward Zuckerberg, Markov oče, je v  intervjuju dejal : "Moja žena je bila superžena. Uspelo ji je delati in biti doma." Mark je priznal, da ga je mama vzgajala in mu dala orodje za uspeh: "Želim sporočiti svetu, da sem ne glede na vse ponosen na svojo mamo."

4. Christiano Ronaldo in Maria Dolores dos Santos Aveiro

Cristiano Ronaldo se je rodil v revni družini. Njegova mati Maria Dolores je bila le kuharica v šoli. Kljub težkim časom ni bila nikoli daleč stran od svojega sina in ga še vedno brezpogojno podpira povsod.

Maria je v Ronaldovem življenju igrala ključno vlogo pri doseganju uspeha. Ko je bil Ronaldo star 14 let, je podprla njegovo odločitev, da opusti šolanje in se osredotoči le na nogomet. Maria je verjela vanj in zdaj je eden najboljših igralcev na svetu.

PREBERITE TUDI: Zakaj se moški bojijo močnih in uspešnih žensk?

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.