Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

4 horoskopska znamenja, ki jih bo oktobrski mlaj (25. 10. 2022) najbolj prizadel

25. okt 2022 8:16
0

Oglasno sporočilo

... čas za postavljanje namer in začetek novih projektov. Tokratna lunacija prinaša nenadne spremembe, nenadne zaključke in pretirana čustva. Škorpijon je intenzivno vodno znamenje, ki se ukvarja predvsem s strastjo in čutnostjo, tako da, če ste eden redkih, na katere ta lunacija najbolj vpliva, pričakujte, da bodo kakršna koli razkritja, ki vam bodo zdaj padla na pot, na področju intimnosti, partnerstva ali čustev, resnično globoka.

Bik

Pazite na neravnine v svojih odnosih, bik. Ta mlaj morda ne bo nujno prinesel konca, vendar se osredotoča na spremembe in čustvena razodetja, ki zmotijo ​​udobje v vaših odnosih. Zaupajte, da je to, kar se dogaja, z razlogom.

Lev

Ta luna vzbuja nekaj sentimentalnih občutkov, lev. Nenadni premiki zamajejo vaše temelje in vas spodbudijo k razmisleku o tem, kaj potrebujete, da se počutite varne. Ne bojte se pokazati svoje ranljive strani in se oprite na svojo družino.

Škorpijon

Mlaj v vašem domačem znamenju se lahko zdi kot popolna kriza identitete. To je obdobje sprostitve - pripravite se, da se poslovite od zamer, tegob in bremen. Tisti zadržani občutki, ki ste jih nosili, bodo videli luč, zato naj vas ne bo strah spustiti vajeti, da bi se spremenili v to, kar želite biti.

Vodnar

Pripravite se, da se boste počutili nekoliko ranljivega. Mlaj pomeša stvari v vašem javnem življenju - zlasti delo in vaš ugled - zaradi česar se trudite najti ravnovesje, medtem ko vsi drugi gledajo. Pravi čas je, da se ustavite, razmislite o tem, kaj si resnično želite, in se soočite s svojimi občutki.

Tedenski horoskop: 24. do 30. oktober 2022

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Rdeča je tudi uradna barva valentinovega, zato je idealna izbira za praznovanje praznika zaljubljencev z manikiro.