Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

3 znaki, ki vam povedo, da ste pripravljeni na ljubezen

23. jul 2019 11:43
0

Oglasno sporočilo

Takšno je mišljenje večine ljudi in do neke mere tudi drži, vendar pa obstajajo določeni znaki, ki nam povedo ali smo resnično pripravljeni, da se to usodno srečanje z nekom zgodi.

PREBERITE TUDI: 7 razlogov, zakaj je toliko privlačnih in pametnih žensk samskih

1. Pomembna je kemija

Kemija je tista, ki nas vodi v ljubezni, ko se zaljubimo nam pokaže pot in nas prevzame, pa vendar je osebna kemija tista prva na katero moramo bit pozorni in se ji posvetiti in z njo pred podajanjem v novo zvezo razčistiti. Vsi smo se kdaj spopadli z bolečino razpadle zveze, ki je podzavestno lahko močno vplivala na nas, zato je pomembno, da s preteklostjo razčistimo, saj boste le tako pripravljeni, da zacvetite in se prepustite novi ljubezni.

2. Pomembna je združljivost

Verjemite, da si želite v življenju nekoga, ki je z vami združljiv. Pomembno je, da veste kaj iščete in kaj vam ustreza, vendar se morate zavedati, da seznam lastnosti osebe ne delajte. Zavedajte se, da bodo v vsakem odnosu stvari, ki vam bodo odgovarjale in stvari, ki vam ne bodo odgovarjale.

3. Pomembna je pripravljenost

Da se boste pripravljeni zaljubiti in stopiti v razmerje, morate biti predvsem predani samemu sebi. To pomeni, da se morate v življenju posloviti od slabih stvari in ljudi, ter se predati le dobrim. Imeli boste boljše zavedanje, kaj si želite in kaj ne želite ter se za to lažje borili do konca.

PREBERITE TUDI: Ženske, ki so dolgo sam(sk)e, so najbolj srečne


 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Od otroških vzdevkov, do bolečih razočaranj in najmanj priljubljenih vonjev. Verjetno ga poznate precej manj, kot ste si mislili.