Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

6 mitov o prsih in nedrčkih razbitih!

22. okt 2018 12:12
0

Oglasno sporočilo


 

Mit št. 1: če se boste zredile, boste imele avtomatično večje prsi

Resnica: morda res, morda pa ne. Vse je namreč odvisno od tega, kam se boste zredile. Nekatere ženske večino maščobe naberejo okoli pasu, druge na boke in stegna, tretje enakomerno – in le slednje bodo od rejenja 'profitirale' tudi na oprsju. Zato ne bodite preveč šokirane ali razočarane, če boste po prehransko obilnem decembru komaj zapele hlače, nedrček pa žal ne bo prav nič bolj poln.

Mit št. 2: spanje v nedrčku bo preprečilo mlahave in povešene prsi

Resnica: ponovno je resnica nekje vmes – morda da, morda ne. Sicer spanje v nedrčku ne zveni kot nekaj najbolj udobnega, a če vas ne moti in ste med bolj obdarjenimi – zakaj pa ne? Preventiva nikoli ni odveč.

Mit št. 3: z določenimi vajami bodo vaše prsi postale večje

Resnica: ne, žal nam je. Prsi sestavlja predvsem maščoba in vadba jih bo kvečjemu zmanjšala. Tudi učvrstitev mišic spodaj ne bo privzdignila ali povečala prsi – za to potrebujete vsaj močno podložen nedrček.

PREBERITE TUDI: Kako izbrati pravi modrček?
 

Mit št. 4: prsni vsadki trajajo celo življenje

Resnica: ja, super bi bilo, če bi jih enkrat vstavile in pozabile na njih. Morda boste imele srečo in dejansko bodo, a veliko večja verjetnost je, da jih boste morale (vsaj enkrat) zamenjati.

Mit št. 5: če imate majhne prsi, pri telovadbi ne potrebujete nedrčka

Resnica: nekaj je sicer res odvisno od velikosti prsi, veliko več pa od njihove čvrstosti (torej vaših genov), še bolj pa vrste in intenzivnosti vadbe. Če je slednja namreč visoko intenzivna – tek, poskoki ipd. – se nikar ne igrajte in si omislite res kakovosten športni nedrček za dobro podporo. Saj ne želite, da bi bilo vaše premoženje že po nekaj letih bližje popku kot prsnemu košu, mar ne? Tudi strije, ki jih prinese raztegovanje in povešanje tkiva, verjetno niso na seznamu želja.

Mit št. 6: modrčki povzročajo raka

Resnica: po besedah strokovnjakov iz organizacije Breast Cancer Foundation ni nobenih dokazov, da bi nedrčki povzročali raka – ne tisti z žico, ne tisti brez nje. Vseeno pa je iz preventive bolje izbrati kar se da udoben

PREBERITE TUDI: Kako modrčku zadaj prekrižati in skriti naramnice?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  • [*jag0da*] 11. mar 2020 14:50
   Nobene razlike
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ker so se, med drugim, zaprli tudi vsi fitnes centri in športni klubi, imajo mnogi zelo omejene možnosti gibanja.