Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

6 mitov o prsih in nedrčkih razbitih!

22. okt 2018 12:12
0

Oglasno sporočilo


 

Mit št. 1: če se boste zredile, boste imele avtomatično večje prsi

Resnica: morda res, morda pa ne. Vse je namreč odvisno od tega, kam se boste zredile. Nekatere ženske večino maščobe naberejo okoli pasu, druge na boke in stegna, tretje enakomerno – in le slednje bodo od rejenja 'profitirale' tudi na oprsju. Zato ne bodite preveč šokirane ali razočarane, če boste po prehransko obilnem decembru komaj zapele hlače, nedrček pa žal ne bo prav nič bolj poln.

Mit št. 2: spanje v nedrčku bo preprečilo mlahave in povešene prsi

Resnica: ponovno je resnica nekje vmes – morda da, morda ne. Sicer spanje v nedrčku ne zveni kot nekaj najbolj udobnega, a če vas ne moti in ste med bolj obdarjenimi – zakaj pa ne? Preventiva nikoli ni odveč.

Mit št. 3: z določenimi vajami bodo vaše prsi postale večje

Resnica: ne, žal nam je. Prsi sestavlja predvsem maščoba in vadba jih bo kvečjemu zmanjšala. Tudi učvrstitev mišic spodaj ne bo privzdignila ali povečala prsi – za to potrebujete vsaj močno podložen nedrček.

PREBERITE TUDI: Kako izbrati pravi modrček?
 

Mit št. 4: prsni vsadki trajajo celo življenje

Resnica: ja, super bi bilo, če bi jih enkrat vstavile in pozabile na njih. Morda boste imele srečo in dejansko bodo, a veliko večja verjetnost je, da jih boste morale (vsaj enkrat) zamenjati.

Mit št. 5: če imate majhne prsi, pri telovadbi ne potrebujete nedrčka

Resnica: nekaj je sicer res odvisno od velikosti prsi, veliko več pa od njihove čvrstosti (torej vaših genov), še bolj pa vrste in intenzivnosti vadbe. Če je slednja namreč visoko intenzivna – tek, poskoki ipd. – se nikar ne igrajte in si omislite res kakovosten športni nedrček za dobro podporo. Saj ne želite, da bi bilo vaše premoženje že po nekaj letih bližje popku kot prsnemu košu, mar ne? Tudi strije, ki jih prinese raztegovanje in povešanje tkiva, verjetno niso na seznamu želja.

Mit št. 6: modrčki povzročajo raka

Resnica: po besedah strokovnjakov iz organizacije Breast Cancer Foundation ni nobenih dokazov, da bi nedrčki povzročali raka – ne tisti z žico, ne tisti brez nje. Vseeno pa je iz preventive bolje izbrati kar se da udoben

PREBERITE TUDI: Kako modrčku zadaj prekrižati in skriti naramnice?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
   • lalalaand je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 3 dnevi
    Na poletje se pripravljam tako, da poskušam čimbolj zdravo jesti, torej čim manj predelane hrane in čimveč zdrave in sveže hrane. Poleg tega se poskušam čimveč gibati.

    Moja poletna nega kože obvezno vsebuje kremo z spf, brez katere ne morem ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.