Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Še vedno mame, premiera: torek, 8/11 * 20.00 @ Siti Teater BTC

25. okt 2016 19:22
0

Oglasno sporočilo
Sedem let, ena kriza, dva bivša in trije novi, da o kilah niti ne govorimo. A mame so še vedno mame. Mulčki so zrasli, njihove mame pa najdejo čas, da se dobijo vsaj enkrat tedensko. A ne tako, kot smo jih vajeni, ležerno, v oblakih dima, čvek sem, drink tja … Ne, ne, tokrat gre zares! Pripravljajo se na glasbeno-plesno točko v okviru dobrodelnega koncerta, izkupiček katerega bodo namenile sirotišnici, od koder je vnukinja sestrične bivše tašče novega partnerja Irminega bivšega. Do koncerta jih loči le še pet vaj, od katerih se prav nobena ne odvije po načrtih. Jim bo uspelo?
 
 
Mame 2 z zvezdniško zasedbo Vesna Pernarčič, Tijana Zinajić, Nina Valič / Barbara Medvešček, Ana Urbanc / Gorka Berden in Vesna Slapar bodo zagotovo zadovoljile stare navdušence in osvojile še nove gledalce. Scenarij je podpisala Jera Ivanc, režijo pa je Uroš Fürst. 
 
Vstopnice po 15€  (12,50€ za študente, dijake in seniorje) lahko kupite v Siti Teatru in mreži Moje Karte, vse o Mamah pa izveste na www.sititeater.si/predstave-siti-teatra-btc/se-vedno-mame/
0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Stephanie pred 9 h
   Premočan vonj
  • Sanja Pahernik pred 6 dnevi
   Super
  • Tanja 19. apr 2017 13:41
   Božanski :)
  • Jeta 3. apr 2017 20:49
   Zadovoljna
  • Jeta 2. apr 2017 18:03
   Absolutno zgrešeno
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Se še spominjate osnovne šole, ko ste brez kakršnihkoli težav (skoraj) naredili špago ali ponesli stopalo do nosu, čeprav sicer niste bili med najbolj vitkimi ali športnimi otroci?