Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Najbolj neverjetni in zabavni razlogi, zakaj so se nekateri 'odločili' za otroke

6. dec 2017 13:22
0

Oglasno sporočilo
...  zagotovljene vse možnosti za to. Nekateri pa iz precej drugačnih razlogov, na katere ne bi nikoli pomislili in so prav zabavni in neverjetni. "Preveč tekile," je bil eden od odgovorov. Mnogi starši so priznali, da je temu, da so dobili otroka, botrovalo preveč alkohola, mnogi drugi pa so imeli še bolj zanimive in zabavne odgovore.
 
 
“Če bi hoteli poimenovati svoje otroke z razlogi, zaradi katerih smo jih dobili, bi jim bilo ime npr. 'Hej, Zakonske težave, nehajte nagajati Počenemu kondomu, skušam spraviti Viski spat,’” je napisal eden od šaljivcev.
 

PREBERITE TUDI: Očetje imajo na dekleta večji vpliv kot mame

 
Spet drugi se je pošalil “vsa rojstva po letu 2013 so povezana z Netflixom” s čimer je hotel povedati, da so pari ostajali doma in gledali filme in nanizanke, pri čemer je … krhm, prihajalo še do česa.
 
Ena iz med mater je spet dejala, da bi svojega otroka lahko poimenovala “Blockbuster – nova izdaja” saj bi bilo to najbolj primerno ime.
 
Druga imena, ki bi jih dobili otroci, če bi jih imenovali po razlogu spočetja, pa so “koktejli za mamin rojstni dan”, “Kupil mi je diamant”, “Biološka ura tiktaka” in nekateri mlajši starši “Izogibanje pisanju diplomske naloge”.
 

PREBERITE TUDI: Pomemben (in zelo osnoven) dejavnik pri vzgoji fantov

 
Nekatera imena pa so bila še bolj zanimiva in unikatna, npr. “Končno imamo novega predsednika, sedaj si lahko oddahnem”, “Prvi ni več ljubek malček” in “Ni ga pravočasno dal ven, ko sva gledala Netflix”.
 

Kdo bi si mislil, da so razlogi spočetja otrok lahko tako izvirni in neverjetni?

0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Merika19 pred 3 dnevi
   Odličen
  • Polaris pred 5 dnevi
   Odlična za vsak dan
  • models 10. dec 2017 8:50
   Oh, ja
  • models 10. dec 2017 8:27
   Najboljši drogerijski izdelek
  • models 10. dec 2017 8:08
   Ok
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Spodbujanje k temu, da bi morali redno piti mleko, je pranje možganov v ...