Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Frfru je 'in'! Ampak malce drugačen, kot smo ga vajene

20. apr 2017 10:46
0

Oglasno sporočilo
Mnoge dolgolaske se pogosto soočajo z dilemo, ali bi poskusile frfru ali ne. Nekatere so se že pred mnogo leti odločile in ga poskusile, a imele smolo s frizerjem, ki jim ga ni dobro postrigel, zaradi česar ni stal, kot bi moral, in se jim je zameril za vse večne čase. A prišla je pomlad, čas za kako spremeo in zakaj ne bi letos poskusile frfruja?
 
Letošnji frfruji so malce drugačni, lažji za nošenje in ponujajo celo paleto različnih oblik, tako, da vam bo zagotovo katera všeč. Zdaj je treba najti le še frizerja, ki vas bo postrigel tako, da bo frfru tudi stal tako kot mora!
 
Že od sedemdesetih dalje je frfru Jane Birkin ikonski. Vse kaže, da je bil tudi navdih novega frfruja January Jones. Če se boste odločile za tega, vas lahko frizer postriže povsem naravnost ali pa ustvari malce razigran in drzen videz tako, da ga prireže postrani. Pomembno je le, da je zaključek mehak in striženje dobro, da vam bo stal tako, kot boste želele.
 
 
Časi so se na srečo spremenili in ženske s skodranimi lasmi se jih ne trudijo več na vsak način skriti in jih ne uničujejo z vsakodnevnim likanjem. In ja, tudi skodranke imate lahko frfru! Le precej daljši mora biti in razredčen, sploh proti konicam. Naj bo malce divji in samosvoj kot tudi vaša pričeska!
 
 
Še ena zvezdnica, ki se je zapisala v zgodovino po svoji unikatnosti in izjemni lepoti: frufru Brigitte Bardot. Njen je bil na sredini razdeljen s prečko in ji padal pri strani ob očeh, kar je njen obraz naredilo bolj srčast, nežen, skoraj punčkast. Ta frfru je idealna izbira, če vas je malce strah krajšega in bolj odločnega frfruja.
 
 
Daljši frfru na stran je za vse, ki ne bi rade prekratkega in ne marajo preče po sredini. Dobro kombinacijo je pokazala Katy Perry, ki ga nosi na svojo novo kratko frizuro. Videz je drzen in mladosten!
 
 
Presenetljivo moden pa je tudi zelo kratek frfru. Gre za precej poseben, drzen videz, ki vam je všeč ali ne, a četudi se boste odločile, da ga poizkusite in vam ne bo všeč, naj vas ne skrbi: v daljšega vam bo prerastel v največ enem mesecu.
 
 
Če se boste odločile za frfru, vsekakor upoštevajte svojo teksturo las; kako ga boste nosile in – kot že poudarjeno – predvsem poiščite dobrega frizerja in se z njim posvetujte, od njega je odvisno, ali se boste zaljubile v frfru ali ga za vekomaj zasovražile in mu, po krivici, ne dale več nobene priložnosti. Kar pogumno!
0

Galerija

  Preberi še

  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  • Merika19 29. jan 2018 19:15
   Moj rešitelj
  • models 6. jan 2018 19:58
   Prvič in zadnjič
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kako je Rockefeller sponzoriral farmacijo, kakršno poznamo danes, in začel boj proti naravnim zdravilom.