Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Sladki užitki črnega kruha

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
.:sonja:.
Starost: 42Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2004 8:44
Povezava do prispevka

Pa tega kruha se poje bistveno manj kot belega. Ker ko poješ en kos, ne moreš več. Pa če se še tkao trudiš. enostavno, preveč te zapolni.

0
Nazaj na vrh
pikica
Starost: 40Pridružen: 26. okt 2003Prispevkov: 10153Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2004 8:45
Povezava do prispevka
no ja, jaz pojem tud več kot enega  je pa res, da je že sam po sebi tako dober, da ga lahko jem "suhega", torej brez kakršnihkoli dodatkov 
0
Nazaj na vrh
petka
Starost: 46Pridružen: 18. avg 2004Prispevkov: 4637Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2004 8:50
Povezava do prispevka
jaz pa imam najraje OVSENEGA! njami.
0
Nazaj na vrh
Silver
Starost: -14Pridružen: 22. apr 2004Prispevkov: 2597Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2004 8:56
Povezava do prispevka

Zanimivo, danes grem pa prav gledati, če imajo v dm res kruh.


In če ja- potem bo en moj.

If you lose your mind
there s more space left
for poetry.

-Loesje
0
Nazaj na vrh
pikica
Starost: 40Pridružen: 26. okt 2003Prispevkov: 10153Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2004 9:01
Povezava do prispevka
silver res ga imajo in garantiram ti, da tvoj ne bo samo eden
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2004 9:05
Povezava do prispevka
Zanimivo! Tudi jaz ga imam namen danes kupit. V Dm po celi Sloveniji - invazija za kruhom !!
0
Nazaj na vrh
tanjal
Starost: 69Pridružen: 21. okt 2003Prispevkov: 5870Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2004 9:09
Povezava do prispevka






študent piše o čokoladi, ve pa o kruhu! saj to eno in isto.


študent, moram ti le povedati, da se me vsega tega zelo zavedamo. sploh pa je čokolada moja največja razvada, ki se je ne morem, nitine želim otresti. preveč dobra je. lp.


tanjal
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 42Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2004 9:13
Povezava do prispevka

Naslov je zavedel. Smile Pa še malo o kruhu. Pri nas je premalo potreošnje tega kruha n stoji na policah precej dolgo in potem nima več takega svežega okusa. Ko sem ga kupovala v Nemčiji, je bil bistveno boljši.


Je pa neverjetno... glede na naše cene kruha, je ta skoraj med cenejšimi. No, cenejšimi ne, se pa da primerjat.

0
Nazaj na vrh
petka
Starost: 46Pridružen: 18. avg 2004Prispevkov: 4637Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2004 9:31
Povezava do prispevka
po moje bo suša....

men je ta črn preveč kiselkast. v fazi vege in natural futra je pa bil na mojem jedilniku.
0
Nazaj na vrh
Spela
Starost: n/aPridružen: 14. sep 2004Prispevkov: 3149Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2004 9:59
Povezava do prispevka
meni je pa ta kiselkast ukus ravno nšeč! to glede barvanja belega
kreuha na črnega pa je že par let znano! je bla kar huda afera okrog
tega!

meni je full dober kruh v Avstriji- črni, ker imajo vsi tak kiselkast okus
0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 43Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2004 12:09
Povezava do prispevka
Jaz pa zadnje časa sama pečem polnozrnate bombice in so mi ful boljše kot vse kupljene
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2004 12:28
Povezava do prispevka
Petra, recept, please !!
0
Nazaj na vrh
Kirka
Starost: 42Pridružen: 12. apr 2004Prispevkov: 3553Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2004 12:32
Povezava do prispevka
Ja, petra pleeease!!Napisi,napisi.
[color=orange:ddc61ba942]
0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 43Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2004 12:53
Povezava do prispevka
To ni moj recept, je recept Aleksandra Korberja s foruma www.mojtener.com. Ga kar kopiram:



300g pšenična moka T1100,
50g ržene moke
50g polnozrnate moke
50g lanenega semena
500g lahke skute (pasirane)
10g kvasa
Sestavine zmešaš z 2,5dl mlačne vode in narediš 20 malih kroglic
pečico
segreješ na 200 stopinj. Pomokaš pekač, da se kruhki ne primejo, ter
jih premažeš z jajčnim beljakom, da dobijo lepo zlatorjavo barvo.
Preden jih daš v pečico potrosiš še malo lanenega semena na njih. Prvih
10 min pečemo na 200 stopiunj nato pa še 15minut na 160-180 stopinj.
Tako je skorja tanka in trda. En kruhek vsebuje 7g B, 14g OH, 1g M, 97kcal.



Jaz dam manj vode, cca 1 dl, ker je drugače vse pocasto. Pa na sol in
sladkor pri hajanju kvasa ne pozabit. Pridejo pa taki mali kruhki, tako
da jih boste naredile okoli 10, če želite nekako normalno velikost. Kaj
naj rečem meni so BBB

0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2004 13:25
Povezava do prispevka
Definitivno imajo ta ržen kruh z lanenimi semeni v Dm-u, ker sem ga jaz tam kupila. Tudi meni je dober, pa fajn paše gor kak sir, pa paprika.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Sladki užitki črnega kruha
Stran 3 od 6
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Raziskovalci so našli več dokazov, da ima suhi post (postenje brez hrane in tekočine) izjemen vpliv na splošno zdravje.