Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Obleka Kate Middleton spet razprodana, kupci 'sesuli' spletno stran

26. maj 2011 10:29
0

Oglasno sporočilo

... prvo damo ZDA. Seveda je vse, ki od njene poroke dalje spremljajo, kaj nosi in počne Kate, zanimalo, kaj je mlada vojvodinja oblekla. Tako so poleg tega, da je bila obleka seveda v trenutku razprodana, povzročili tudi to, da spletna stran trgovine Reiss zaradi preobremenitve ni bila dostopna – in to ne le enkrat, ampak kar dvakrat!


Kate je namreč ponovno izbrala obleko iz trgovine Reiss, ki je med njenimi favoriti. Ko so se slike s srečanja pojavile na internetu, so njeni oboževalci pohiteli na spletno stran Reiss, razgrabili obleko, poleg tega pa zaradi svojega množičnega navala povzročili še nedelovanje spletne strani. Iz spletne trgovine Reiss pa so preko Twitterja sporočili, da je obleka v ZDA in na spletni strani razprodana, na voljo naj bi ostalo le še nekaj kosov v nekaterih trgovinah v Veliki Britaniji (ki pa jih zdaj najbrž tudi ni več).

<font size="&quot;1&quot;" style="&quot;color:" #c3c3c3;"="">Kate je že večkrat povzročila, da so oblačila, ki jih je nosila, razprodali; tako se je zgodilo tudi z obleko, ki jo je izbrala za zaročne fotografije, obleko španske modne hiše Zara, ki jo je nosila dan po poroki, in celo njen poročni parfum.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 pred 5 h
   schauma šampon
  • Dow* pred 2 dnevoma
   žal ukinjen
  • Dow* pred 2 dnevoma
   dober
  • Dow* pred 2 dnevoma
   žal ukinjena
  • Dow* pred 2 dnevoma
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Predlagamo vam 7 stajliš kosov, v katerih boste tudi v legicah videti izjemno.