Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu oven?

5. sep 2017 14:00
0

Oglasno sporočilo

 ... znate igrati igro, je vse v redu. Ovni so lahko zelo zahtevni partnerji, ampak če se jih boste naučili obvladovati, bodo lahko prijeten zalogaj in odlični sopotniki. Ovni se dobro ujemajo z levom, strelcem, tehtnico in nekaterimi ovni. Ne ujamejo se prav dobro z kozorogom, raki, nekaterimi ovni in ribami.

Radi so zabavni, igrivi in obožujejo akcijo. Ker ljubijo svobodo, v partnerskem odnosu ne prenesejo podrejenega položaja. So zelo samostojna bitja, saj niso odvisni od nikogar. sami točno vedo, kaj želijo in si to tudi zagotovijo.

Prednosti
Ovni so strastni in dobri v izražanju svoje ljubezni. So naravni motivatorji in z veseljem pomagajo spodbuditi svoje partnerjem na poti do cilja.

Slabosti

Oven pogosto želi delovati sam in za to bo šel tudi z glavo skozi zid. Kompromisi in prilagajanje niso njihova najmočnejša točka, a se tudi tega sčasoma naučijo, vendar za to potrebujejo čas.

Hodite z ovnom?

Ovnom podarjajte veliko komplimentov, na zmenek pa jih peljite na večerjo ali plesat. Pokažite zanimanje za njihovo življenje s tem, da jim postavite veliko vprašanj. Dobra ideja za zmenek z ovnom je tudi to, da jih presenetite z aktivnostjo, ki je prej še niso doživeli, a prej preverite njihove interese, tako boste zadeli v polno.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Tako poln domačih okusov, ki v nas vzbudijo tiste pravljične in čarobne občutke praznikov.