Pa sem SPET pozabila slikat...ne me kregat
Spečeva tako ogromno (da pride čez cel picopek) Narediva jo pa takole:
Testo zamesim iz 500g moke, en zavojček kvasa (25g), žlica soli, žlica sladkorja, malo olivnega olja in 4 dcl (ali malo manj) piva. Iz polovice testa naredim ogromno pico za oba (pa še malo ostane), iz druge polovice pa spečem samo okrogel kruhek brez oblog, za malico za popoldan.
Na testo namažem zmiksane pelate z baziliko, origanom, soljo in olivnim oljem, gor naložim šunko, šampinjone v slanici (jih prej odcedim), sir (jošt) in povrhu ubijem še en jajček (klasična pizza z jajcem pač).
To je najboljši recept za testo, kar sem jih kdajkoli sprobala. Res , vak dan bi lahko to jedla. Namesto piva damo lahko 320 ml vode, je tudi super, ampak je s pivom veliko boljše.