Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Nečisti obraz

Poka
Starost: 31Pridružen: 7. maj 2012Prispevkov: 7Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. maj 2012 14:59
Povezava do prispevka
Zdravo!

Že vnaprej se opravičujem, ker odpiram novo temo, saj bi morda lahko svoj post dala že pod kako obstoječo, pa vseeno; sem nova na forumu in se ne znajdem še najbolje na tej strani..

Zanima me slednje; imam nečisto kožo na obrazu, s tem hočem poudariti svoj problem, ki me že zelo moti in "depresira". Imam bele "ogrce" na čelu ter črne na nosu, po bradi, okoli ustnic in na koničkih ustnic ter tudi na ličkih, vendar tam jih ni toliko, so pa vseeno opazni- od blizu, seveda. Moram pa poudariti, da mi je izjemno čudno, da imam celo okoli ustnic (po robu ustnic) ogrce, včasih jih nisem mela, sedaj v roku 3 let, pa jih imam tudi okli ust in po bradi. Mozoljčkev nimam veliko, le sem pa ke kakšen, ko se bližam menstruaciji.
Prijateljice, ki so imele prbleme z nečistočami na obrazu, so pričele jemati kontracepcijske tabletke, meni se ne zdi to ustrezna rešitev, raje spremenim način prehranjevanja in morda poskusim kakšno boljšo kozmetiko.

Sama sedaj uporabljam le dove milo ter aqua sensation čistilni gel. Rada nosim make up in puder, je pa res da ne uporabljam čistilnega tonika, tako da je možno, da si make up-a ne odstranem v celoti, tako pa se potem tam "nabira" umazanija. Včasih uporabljam tudi masko za obraz od garnierja- acne stop. Moram pa priznati, da se včasih kar malo preveč "grambam" oz. dotikam obraza, ampak le včasih, takrat je koža logično bolj izpostavljena bakterijam in nato temu tudi primerno nečista.. Vem da je dobro piti veliko vode, se ne dotikati obraza, si ga prati le zjutraj in zvečer, da obraz ne proizvaja več olij, kot je potrebno, jesti vitamine oz. zelenjavo in sadje, namesto mastne hrane...

Torej, zanima me, če ste imele podobne težave in kako ste jih uspele rešiti, če ste jih. Kaj je vam pomagalo? Predvsem se na vas obračam zato, ker me zanima širše mnenje.

Ker pa bi se zelo rada znebila nečistoč v večji meri, me zanima katera kozmetika se vam zdi najučinkovitejša in najprimernejša..  Zanimam se tudi za "kozmetiko" acne.org, poznate te produkte? So preagresivni? Kaj menite o njih?


Vseh odgovorov in nasvetov bom zelo vesela, pozdravček vsem!
0
Nazaj na vrh
bubica10
Starost: n/aPridružen: 23. okt 2007Prispevkov: 5179Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. maj 2012 15:18
Povezava do prispevka
Poka, pozdravljena !
 
Temo o ogrcih že imamo, zato sem tvoje vprašanje citirala sem - klik. Prosim, če v prihodnje preveriš, ali primerna tema že obstaja in nove ne odpiraš. Tako se izognemo podvajanju tem, forum pa je bolj pregleden in urejen.
 
Če se na forumu ne znajdeš najbolje, priporočam, da si prebereš Pravila PL, ki si jih prejela v potrditvenem mailu, nahajajo pa se tudi na tej povezavi.
 
Toplo priporočam, da si o osnovni negi kože prebereš te članke - klik, klik, klik, klik.


Lots of people want to ride with you in the limo, but what you want is someone who will take the bus with you when the limo breaks down. (Oprah Winfrey)

A ustvari se samo trebaš napiti, pa sesti na bicikl, jer na sreću ćeš pre naleteti nego je pronaći.
(Balašević)
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Nečisti obraz
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
V razvitih državah se pomanjkanje vitamina B12 običajno pojavi pri dojenih otrocih, katerih matere so vegetarijanke ali veganke.