Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Mucek lula na tla

cookiesncream
Starost: 40Pridružen: 6. avg 2011Prispevkov: 162Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. sep 2011 21:07
Povezava do prispevka
Pred kakim mesecem je moj mucek zacel lulati na tla. Peljala sem ga k veterinarju, kjer so ugotovili, da gre verjetno za vnetje urinarnega trakta in dobil je antibiotik. Antibiotik naj bi ucinkoval 14 dni in ce ne bi bilo potem ok, naj bi prisla nazaj. V teh 14 dneh je par dni se lulal na tla, nato kaksen dan v stranisce, potem spet na tla, stranisce itd., ampak po nekako 14 dneh je zacel spet redno hodit v stranisce in sem predvidevala, da je tezava odpravljena. Kak teden za tem sva z mozem bila 3 dni odsotna in sva ga pustila samega (seveda z dovolj hrane in vode). Ko sva se vrnila, ni bilo nikjer znakov lulanja na tla. Dan po vrnitvi sva bila oba z mozem zelo zaposlena, tako da nisva imela veliko casa se ukvarjati z muckom in takrat se je spet polulal na tla! Nato je minil en teden brez lulanja na tla, danes pa spet najdem urin na tleh (oziroma sem ga zavohala, ker imam preprogo in se ne vidi, ter ciscenje je mnogo tezje)!

Ne vem, v cem je tezava. Mucek ima vedno cist pesek. Sproti ven pobirava kakce in lulanje, res ne mine vec kot pol dneva, da ne bi pocistila. Ima vodno fontano, tako da ima vedno na voljo dovolj sveze vode, prav tako hrano. Preprogo takoj, ko zavoham, konkretno prepojim s cistilom, ki razkraja vonj po urinu. Nikoli ga se nisem ujela "na delu", tako da ne vem, ali je urin v curku ali po kapljicah. Ideje, nasveti? Je mozno, da gre se vedno za vnetje, ceprav je po antibiotiku ze redno hodil lulat v pesek in sel spet na preprogo sele po enem tednu? Gre morda za vedenjske tezave? Unhappy
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 9. sep 2011 21:33
Povezava do prispevka
Cookiesncream, ustrezna tema že obstaja, zato sem tvoje sporočilo citirala tja. V prihodnje prosim za uporabo iskalnika, da se teme ne podvajajo.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Mucek lula na tla
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
V razvitih državah se pomanjkanje vitamina B12 običajno pojavi pri dojenih otrocih, katerih matere so vegetarijanke ali veganke.