Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Božična večerja

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2004 10:18
Povezava do prispevka

Kaj boste kuhale?


Mi bomo kar fondue zakurl.

0
Nazaj na vrh
Sydney
Starost: 41Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2004 10:23
Povezava do prispevka
Mi tudi...pri nas je to ze tradicija...pa edina vecerja, pri kateri dlje casa obsedimo 
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2004 10:24
Povezava do prispevka
kakšno meso pa uporabite?
0
Nazaj na vrh
tanjal
Starost: 69Pridružen: 21. okt 2003Prispevkov: 5870Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2004 10:24
Povezava do prispevka





pri nas obe babici skupaj skuhata večerjo, ki je ponavadi zelo dobra, zelo obilna, zelo.... in  obe uživata, ko nas imata vse na kupu. babici sta pa moja mama in bratova tašča. za božični večer smo pa pri moji mami vsi. oba moja brata, moja svakinja, vsi nečaki in nečakinje (štirje so), midva z možem in najina otroka. dedkov na žalost ni več. lp.








 

tanjal
0
Nazaj na vrh
Sydney
Starost: 41Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2004 10:33
Povezava do prispevka
katja je napisal/akakšno meso pa uporabite?




Hrenovke, piscancja prsa, svinjska ribica in pljucna.



Potem pa naredimo zraven se dve omakici. Eno s kislo smetano in cesnom,
drugo pa z majonezo in hren in v obeh naribana jajcka (pa malo popra in
soli) Njami
0
Nazaj na vrh
Kazi
Starost: n/aPridružen: 23. okt 2003Prispevkov: 2457Kraj: DolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2004 10:35
Povezava do prispevka
Mi pa imamo fondue za novoletno večerjo doma... Za božično večerjo greva pa k bodoči tašči....
Cute but psyho...things even out
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2004 11:27
Povezava do prispevka
Jaz bom tudi sirovega naredila - za novo leto.
0
Nazaj na vrh
Kirka
Starost: 42Pridružen: 12. apr 2004Prispevkov: 3553Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2004 11:41
Povezava do prispevka
Joj, zdej ste mi dale pa tako dobro idejo za silvestrsko večerjo, mislim da imam fondue celo doma. A je veliko dela z njim?
[color=orange:ddc61ba942]
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2004 11:46
Povezava do prispevka
Kje pa.
0
Nazaj na vrh
Kirka
Starost: 42Pridružen: 12. apr 2004Prispevkov: 3553Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2004 11:51
Povezava do prispevka
Če se dobro spomnim to pečeš v olju, ki je v posodic,i pod katero gori ogenj,a ne?  Smo to delali nazadnje, pred ene 15 leti, ko sem bila še otrok in se zelo bežno spominjam..
[color=orange:ddc61ba942]
0
Nazaj na vrh
Kazi
Starost: n/aPridružen: 23. okt 2003Prispevkov: 2457Kraj: DolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2004 11:53
Povezava do prispevka
Točno tako je Kirka... Najbolj fajn pa je da je cela družba za mizo in lepo uživamo v hrani, ne da bi bilo prej potrebnih miljon stvari pripravit. Samo meso na košče narežeš, jih začiniš, pripraviš omakico in voila...
Cute but psyho...things even out
0
Nazaj na vrh
Kirka
Starost: 42Pridružen: 12. apr 2004Prispevkov: 3553Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2004 11:56
Povezava do prispevka

Poznaš še kakšno omakco, razen tistih dveh, ki jih je Sydney napisala (ki bodo sigurno prišli v poštev), a meso pa začiniš tako kot drugače, ko ga spečeš v ponvi?

[color=orange:ddc61ba942]
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2004 12:01
Povezava do prispevka
Kirka, ti kar tunkavčke naredi, ker si bila zadnjič za njih prikrajšana.
0
Nazaj na vrh
Kirka
Starost: 42Pridružen: 12. apr 2004Prispevkov: 3553Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2004 12:04
Povezava do prispevka
Jercazdejle ravno brskam po internetu in eto najdem, da je tunkavček v bistvu čokoladni fondi
[color=orange:ddc61ba942]
0
Nazaj na vrh
Sydney
Starost: 41Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2004 12:07
Povezava do prispevka
Kirka, meni se je zdelo, da moja mami nic ne zacini...mi je potrdila
to. Pravi, da zato ne zacini, ker potem sprica, ko se meso pece. Je
rekla, da omakice bolj zacini 
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Božična večerja
Stran 1 od 4
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Mirno lahko rečemo, da je dogodek Met Gala največja modna noč!